婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

感恩剖腹產手術後,沒有什麼痛楚。我嫲嫲煮了一星期飯後我已做返晒煮飯沖涼…
大b爸爸放假就返學。咁就坐完月返學。
坐月其間細b出入醫院。幸好堂妹恰巧打來接我兩。
奶奶呢?大伯工人放假一個月。奶奶便無休一個月。有一天奶奶過來探細b見我洗衫,她說:嫂嫂每天兩機衫…
我說:咪做人工人啦。過了數天工人回來的那一天,突然入院。而家都未醒。只希望奶奶大步㩜過。比你煩下啦!孫仔你仲味玩夠架。好抵野打。

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Patriciapang 發表於 19-1-10 11:12
感恩剖腹產手術後,沒有什麼痛楚。我嫲嫲煮了一星期飯後我已做返晒煮飯沖涼…
大b爸爸放假就返學。咁就坐完 ...

接送或者煮嘢食方面搞唔掂。即刻搵啲鐘點幫手
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

子爵府

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

伯爵府

祝你奶奶早日康復

首頁

尾頁

跳至