法國La Vallee Village outlet

selialee
|
值得去嗎?因為有1-2日自己一個冇野做。上網見好多分享都係台灣人,佢哋喜歡既Superdry, Timberland 嗰啲我都冇乜興趣.....Moncler, Celine, Valentino, 等等買到野嗎?定其實喺返市區睇仲好?不過我去時一月底,減價也到尾聲了。
coolalalala
|
selialee 發表於 19-1-10 12:45
值得去嗎?因為有1-2日自己一個冇野做。上網見好多分享都係台灣人,佢哋喜歡既Superdry, Timberland 嗰啲我 ...

同英國/意大利/美國outlet比真係唔吸引
我都係因為買咗travel pass唔洗再俾車錢先去過一次
記得買咗longchamp jar
Gucci/Prada啲款意大利好好多 又無乜男裝
coach就無乜印象啲款係點
Moncler無乜classic款 季節款又唔係我杯茶
我最有期望係aigle 但個價錢好似同外面一樣

如果有travel pass可以去下 要俾車錢就真係要諗清楚

xsyu
|
之前去過 唔係好大同唔多旬野
記得係ysl 同givenchy 折得比較多 但都係啲特別款或顔色
Moncler 大多超大碼
如果已買到好多心水野 就冇謂嘥子彈係outlet
selialee
|
coolalalala 發表於 19-1-10 12:53
同英國/意大利/美國outlet比真係唔吸引
我都係因為買咗travel pass唔洗再俾車錢先去過一次
記得買咗longch ...

Thanks for sharing! 我本來想睇下有冇鞋買,但又冇我心目中牌子。美國牌子又唔洗睇。唔知去唔去好囉。你既travel pass係幾日可以全個city四圍去嗰啲?我未做交通功課...hehe
coolalalala
|
selialee 發表於 19-1-10 12:58
Thanks for sharing! 我本來想睇下有冇鞋買,但又冇我心目中牌子。美國牌子又唔洗睇。唔知去唔去好囉。你 ...

我果個係一星期pass 星期一至星期日任搭鐵路同巴士 佢fix咗係咁計一星期 計zone 唔同zone唔同價錢

因為我到步係星期一 佢包咗機場往返果兩程咁我地就買咗pass 好似果兩程已經差唔多回本 廿幾歐

鞋呢 果度真係無囉
selialee
|
xsyu 發表於 19-1-10 12:57
之前去過 唔係好大同唔多旬野
記得係ysl 同givenchy 折得比較多 但都係啲特別款或顔色
Moncler 大多超大碼 ...

Thanks for sharing! 咁可能唔嘥時間去了。
20150618bb
|
值得去嗎?因為有1-2日自己一個冇野做。上網見好多分享都係台灣人,佢哋喜歡既Superdry, Timberland 嗰啲我 ...
非常之平
selialee
|
20150618bb 發表於 19-1-10 17:26
非常之平

乜野平?選擇如何先?
Nikihung
|

十月去完,我又覺得都ok~Celine都算平~當然係舊款啦!我係果度買左個全黑 Trapeze Medium (一萬左右)
wcpcelia    發表於 19-1-11 08:45
swift_call
|
唔值得去
只不過有次住迪士尼幾日,先至撘下shuttle過去,
好細,冇乜嘢好睇。
如果住市區唔值得特登浪費成個鐘搭車入去