10萬港幣半年或1年定期邊間比較高

carrie36821
|
請問10萬港幣半年或1年定期邊間比較高?
chunheimama
|
carrie36821 發表於 19-1-10 13:02
請問10萬港幣半年或1年定期邊間比較高?
中銀做緊 Happy 2019, 身份証有以上任何數字或英文字, 半年有2.08%
carrie36821
|
piggip77
|
chunheimama 發表於 19-1-10 13:30
中銀做緊 Happy 2019, 身份証有以上任何數字或英文字, 半年有2.08%

要去分行做? App 唔見有
chunheimama
|
piggip77 發表於 19-1-10 22:53
要去分行做? App 唔見有
要去分行 或 电話做,
利率比團購高小小.
sorfn89
|

啱啱做咗
Lincolnstar
|

半年有2.08%?即係10萬有2千?
twcvivian
|

做到幾時?Thx
hoiyiuma
|
Lincolnstar 發表於 19-1-15 00:28

??
oliloo
|
Lincolnstar 發表於 19-1-15 00:28

2.08%係年利率,半年要 ÷2,即係約$1040。
sum926
|
工銀做緊2.38 188天(即6個月)
南商7個月2.3, 1 年2.6
ring_wing
|

要新資金?
amj
|

做到幾時?
要新資金嗎?
sfccwy
|
sum926 發表於 19-1-15 11:08
工銀做緊2.38 188天(即6個月)
南商7個月2.3, 1 年2.6

請問知唔知做到幾時
sum926
|
sfccwy 發表於 19-1-17 07:57
請問知唔知做到幾時

唔好意思,唔清楚
anababy
|
***收到下星期減RATE 喇...今明快D 做
ICBC理財金賬戶HK$10萬 / $80萬 / $300萬 (21JAN 後)
(188日定期) LESS 0.1%- 2.28% for $10-80萬- 2.38% for $80-300萬- 2.48% for $300-500萬
另新客戶仲有$800 by referral code
anababy
|
回覆 anababy 的帖子

referral code: 54529966
hoiyiuma
|
anababy 發表於 19-1-17 16:35
***收到下星期減RATE 喇...今明快D 做
ICBC理財金賬戶HK$10萬 / $80萬 / $300萬 (21JAN 後)
(188日定期) LE ...

今日 last day
pp6113
|
南商做到2月19日