婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

sweetiesbear 發表於 19-1-14 09:14
老婆入院個99玩野,捱到我老公隻狗咁
醫院公司屋企3邊走
99係人係鬼佢心中有數啦

真係如有雷同囉呢次!

複式洋房

Paradisebird 發表於 19-1-10 14:39
想問大家老公抱住咩態度,成日因為佢屋企人而嘈,老公講啲野仲令你把幾火,問下大家老公係點態度,學下野減 ...

我老公只會話老人家係咁,叫我忍下。但我99成日串我話我,我已經有d火,我老公都唔會出聲,要我推撞佢,佢先會加把口援和下。永遠乜都佢媽啱,佢媽行先。我開始覺得我同個女都唔夠佢媽重要。我哋一齊出去食飯,我俾嘢個女玩,99唔俾,叫個女坐定定,唔可以玩,我老公會一樣話唔俾,我女就泥一歲,無嘢玩就扭計,我就發脾氣,我話我俾佢玩嘅,佢無嘢玩就唔肯坐定定。佢咁細邊有可能坐定定呀?你哋宜家唔俾,佢扭計啦。之後全部收聲。永遠忍耐只會佢哋得寸進尺。就泥忍5住。

大宅

Wyukying 發表於 19-1-14 14:59
我老公只會話老人家係咁,叫我忍下。但我99成日串我話我,我已經有d火,我老公都唔會出聲,要我推撞佢,佢 ...

忍得多都會忍無可忍!你同你老公講你唔俾佢玩玩具你有咩方法令佢坐定,如果冇方法既話唔該你俾佢玩番-.-坐定喺度點都好過周圍走啦!

複式洋房

Paradisebird 發表於 19-1-14 15:57
忍得多都會忍無可忍!你同你老公講你唔俾佢玩玩具你有咩方法令佢坐定,如果冇方法既話唔該你俾佢玩番-.-坐 ...

乜都聽呀媽講,我就會出聲話佢,一話佢,佢媽就扮無嘢5出聲。我忍到就爆,d99永遠都好似想搞到人家庭不合咁。

大宅

Wyukying 發表於 19-1-14 23:10
乜都聽呀媽講,我就會出聲話佢,一話佢,佢媽就扮無嘢5出聲。我忍到就爆,d99永遠都好似想搞到人家庭不合 ...

唯恐天下不亂!好多陷阱

公爵府

Paradisebird 發表於 19-1-10 14:39
想問大家老公抱住咩態度,成日因為佢屋企人而嘈,老公講啲野仲令你把幾火,問下大家老公係點態度,學下野減 ...

住埋就肯定多嘈架喇,平時就少講多做,能忍就忍

大宅

hoganbaby 發表於 19-1-15 10:01
住埋就肯定多嘈架喇,平時就少講多做,能忍就忍

唔係一齊住架我地,唔一齊住都可以咁多野發生

首頁

尾頁

跳至