自由講場

跳至

首頁
12345...24

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

fatchu@home 發表於 19-1-10 22:14
佢呀

Thanks
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

回覆樓主:

rm見過

大宅

KLBB 發表於 19-1-10 19:38
我!我!我幾十歲人都唔追明星舊年入了這個坑!又可愛又優秀又靚仔!識幾國語 ...

男爵府

回覆樓主:

我留意佢因為do姐 do 姐好錫佢㗎

水晶宮

回覆樓主:

今年MaMa佢台上大聲問觀眾:大家食左飯未呀?好好笑

公爵府

回覆樓主:

有 ,以前只知有呢個人 ,後來覺得佢真係幾敬業 ,同好勤力 ,我睇佢大陸街舞 個節目 ,佢病到9彩都堅持幫學員跳落去 ,幾欣賞佢 ,同埋幾個掛名導師,我覺得佢先係真正跳得好

翡翠宮

mmk 發表於 19-1-10 22:25
我留意佢因為do姐 do 姐好錫佢㗎

Do係佢超級粉絲,為左佢第1次去睇kpop

翡翠宮

Fion710 發表於 19-1-10 22:30
今年MaMa佢台上大聲問觀眾:大家食左飯未呀?好好笑

佢成日都係講呢句

有時間都聽下佢solo或者組合Got7嘅歌吖,唔錯架

水晶宮

回覆樓主:

早排聽過呢個人在大陸好火,就上網search佢資料,病睇下佢d綜藝剪輯,幾可愛陽剛

翡翠宮

佢有佢一套迎合到觀眾。

男爵府

babyco 發表於 19-1-10 23:08
有 ,以前只知有呢個人 ,後來覺得佢真係幾敬業 ,同好勤力 ,我睇佢大陸街舞 個節目 ,佢病到9彩都堅持幫 ...

係呀!我覺得佢係好真心嘅人,對人好好!佢做認真導師節目好認真,做開心綜藝節目超級有趣,有佢出現就會好開心跳嗰場狙擊舞超級有型講幾國語言都好厲害做佢粉絲我好開心!

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

有留意呀、有follow佢ig、我係因為我13歲姨甥女好like佢而留意佢。
覺得佢好努力、有理想有目標、個人都幾樂天風趣。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

識do姐所以識佢

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chingmon 發表於 19-1-10 19:08
加二,唱跳都好好,樣貌一般。
維基寫佢係香港人,香港男子劍擊代表隊隊員,我一直以為佢係大陸人。
...

佢媽媽好似係上海人, 之後嚟香港

大宅

cnicky 發表於 19-1-10 20:12
係呀!八爪魚,講白找魚;秦始皇變唇齒王。

依個係好好笑

男爵府

sasa0208 發表於 19-1-11 09:36
識do姐所以識佢

Do 姐真係好鐘意佢,上次訪問鄭秀文話佢係對Jackson 痴迷佢實在可愛又時可愛,man 時超man,D運動員精神好吸引憑自己努力抵佢外國咁紅,可惜冇乜時間發展香港巿場

水晶宮

畀面勳章

bigblackpig 發表於 19-1-10 19:01
我係最近兩個月留意嘅。覺得佢都幾傳奇,係一個有目標嘅人!同埋越睇越靚仔
...

都ok靚仔嘅。

水晶宮

回覆樓主:

留意咗好耐。

佢好得意。

男爵府

KLBB 發表於 19-1-11 11:51
Do 姐真係好鐘意佢,上次訪問鄭秀文話佢係對Jackson 痴迷佢實在可愛又時可愛,man 時超man, ...

佢咁得人鍾意同佢性格好有關係,而且想法正面,俾人好多正能量!我諗佢成長環境對佢影響好大,睇佢同屋企人關係好好。佢之前喺香港讀書係讀美國國際學校,唔駛死讀書,好適合佢活潑好動嘅性格

男爵府

bigblackpig 發表於 19-1-11 12:39
佢咁得人鍾意同佢性格好有關係,而且想法正面,俾人好多正能量!我諗佢成長環境對佢影響好大,睇佢同屋企 ...

佢性格真係超級好,人人都好快熟,正能量又勤力又積極我見過國內外都有人話抑鬱間比佢治癒咗佢話細個時傳統學校老師話佢好動症唔適合學校,好彩爸媽同佢轉去國際學校比佢發展自己

首頁
12345...24

尾頁

跳至