夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主:

就咁睇又唔覺有野 ,但真係好朋友的話有時影相可能會有身體接觸都唔奇 ,同埋佢買手信同整包都唔止你老公一個有

男爵府

回覆 sheep010 的帖子

但唔係主動自己掉呢, 都係要我開口叫佢, 如果佢敢再著上身嘅我就唔同佢客氣......

男爵府

回覆 babyco 的帖子

希望啦, 買手信--(買衫)呢part 我無得求證呀, 係老公話另外一個男同事都有, 但我無得走去問個男同事有無收到個女人送嘅衫

別墅

小_魚 發表於 19-1-18 14:59
回覆 Stephen3163 的帖子

張相俾C6 delete 咗了, 因為係個女人whatsapp send 來, 我話佢之前delete 晒d ms ...

你畫得好有天份喎,一定有貼住喇

http://bit.ly/DJI_MavicProV2

男爵府

Stephen3163 發表於 19-1-18 18:11
你畫得好有天份喎,一定有貼住喇

Haha,呢個時候俾你讚唔知開心定唔開心好.
唉,掂唔掂到只有C6 同個女人知了,問個C6實話冇啦

大宅

小_魚 發表於 19-1-18 14:59
回覆 Stephen3163 的帖子

張相俾C6 delete 咗了, 因為係個女人whatsapp send 來, 我話佢之前delete 晒d ms ...

你畫得好叻

別墅

小_魚 發表於 19-1-18 18:44
Haha,呢個時候俾你讚唔知開心定唔開心好.
唉,掂唔掂到只有C6 同個女人知了,問個C6實話冇啦
...

你喺佢面前織冷衫,佢問你織比邊個,你話織比男同事⋯⋯照板煮碗
http://bit.ly/DJI_MavicProV2

大宅

小_魚 發表於 19-1-18 15:11
回覆 sheep010 的帖子

但唔係主動自己掉呢, 都係要我開口叫佢, 如果佢敢再著上身嘅我就唔同佢客氣......:h ...

我都一定要他掉,明知我唔中意都重要著上身,更不會同他客氣,叫我點信佢無野 織比我老公把鬼呀。

我都同C6講明,如比我發現我會帶個埋小朋友走,唔會有機會比,需然傷心,但我會做到絕不回頭。

男爵府

SHIRELYYW 發表於 19-1-22 11:22
我都一定要他掉,明知我唔中意都重要著上身,更不會同他客氣,叫我點信佢無野 織比我老公把 ...

所以呢件事教我唔好扮大方,有咩唔對路就要出聲,唔係第時鬧交’了‘出來嘈仲衰

首頁

尾頁

跳至