親子王國意見大搜查及試用者招募

王國意見大使
|
親子王國 (BK) 好快就會換新裝喇!好快我哋就可以支援唔同屏幕尺寸,等各位國民無論係用電腦、平板或手機瀏覽器,都可以簡易又舒服地睇帖同參與討論。

王國的新裝快將完成,部份國民稍後會被隨機安排試用全新親子王國網頁版面,我哋好希望喺呢個時候能夠聽到你哋嘅寶貴意見,等我哋可以喺正式推出前作出調整及改善,現誠意邀請各位國民填寫親子王國問卷調查,初步了解大家對親子王國討論區及網站其他頻道嘅意見,我哋更會從中邀請部份國民親臨 BK 辦公室進行面談同試用新版面,完成後可獲得港幣 $500 及 BK 國王精品小禮包乙份。

按此進入 → 問卷連結

意見招募全賴有你,BK 方能盡善盡美!

bububu126
|
rainbowchuuu3
|
aiko121
|
tkop
|
王國意見大使 發表於 19-1-16 09:00
親子王國 (BK) 好快就會換新裝喇!好快我哋就可以支援唔同屏幕尺寸,等各位國民無論係用電腦、平板或手機瀏 ...

可否少啲廣告
Poyau    發表於 19-1-23 22:48
JD930    發表於 19-1-21 13:47
tsung
|
經常彈app
Poyau    發表於 19-1-23 22:48
Vin仔媽    發表於 19-1-23 00:54
JD930    發表於 19-1-21 13:47
Jessica子珈
|

JD930
|
Jenny860808
|
王國意見大使 發表於 19-1-16 09:00
親子王國 (BK) 好快就會換新裝喇!好快我哋就可以支援唔同屏幕尺寸,等各位國民無論係用電腦、平板或手機瀏 ...

我想問:怎解個人資料無法改?我BB都一歲幾啦。改唔到資料(emoji)
Vin仔媽
|
hellohelloruby
|
林子橋
|
hellohelloruby 發表於 19-1-24 10:03

你地好呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我系從事地產行業林小姐(emoji)(emoji)‍⚖️我系一個工作熱誠(emoji)並且系個有責任感既人(emoji)(emoji)

1️⃣主要想同大家講講(emoji)系香港置業並非難事(emoji)(emoji)‍♀️只要肯努力(emoji)(emoji)穩岩中介(emoji)(emoji)‍(emoji)買樓自然都輕鬆得多(emoji)香港仲有吾小首期$40-50萬(emoji)(emoji)(emoji)已經有能力做業主既樓(emoji)年輕人 新婚夫婦都絕對上到車(emoji)‍(emoji)‍(emoji)真系未必要不吃不喝儲錢21年❌❌

2️⃣如果資金預算高既都歡迎你地打比我☎️因為我亦都負責九龍豪宅區(emoji)一啲名人居住既地區都系我既工作範圍(emoji)‍(emoji)

歡迎大家打比我(emoji)☎️林小姐:64450672(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

hellohelloruby
|
林子橋 發表於 19-1-24 10:56
你地好呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我系從事地產行業林小姐(emoji)(emoji)‍⚖️我系一個工作熱誠(emoj ...

咩料呀
crystal媽咪
|
你哋個server壞得好嚴重。早兩日好難回覆,或者一回覆變咗有幾次。頭先仲話要升我去民房
babycharobie
|
已登記