使用意見

跳至

首頁

尾頁

官方特派專員

親子王國 (BK) 好快就會換新裝喇!好快我哋就可以支援唔同屏幕尺寸,等各位國民無論係用電腦、平板或手機瀏覽器,都可以簡易又舒服地睇帖同參與討論。

王國的新裝快將完成,部份國民稍後會被隨機安排試用全新親子王國網頁版面,我哋好希望喺呢個時候能夠聽到你哋嘅寶貴意見,等我哋可以喺正式推出前作出調整及改善,現誠意邀請各位國民填寫親子王國問卷調查,初步了解大家對親子王國討論區及網站其他頻道嘅意見,我哋更會從中邀請部份國民親臨 BK 辦公室進行面談同試用新版面,完成後可獲得港幣 $500 及 BK 國王精品小禮包乙份。

按此進入 → 問卷連結

意見招募全賴有你,BK 方能盡善盡美!

大宅

公爵府

牛年勳章

大宅

Poo得好勳章

瑪瑙宮

王國意見大使 發表於 19-1-16 09:00
親子王國 (BK) 好快就會換新裝喇!好快我哋就可以支援唔同屏幕尺寸,等各位國民無論係用電腦、平板或手機瀏 ...

可否少啲廣告

Poyau    發表於 19-1-23 22:48
JD930    發表於 19-1-21 13:47

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

經常彈app

Poyau    發表於 19-1-23 22:48
Vin仔媽    發表於 19-1-23 00:54
JD930    發表於 19-1-21 13:47

大宅

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

複式洋房

王國意見大使 發表於 19-1-16 09:00
親子王國 (BK) 好快就會換新裝喇!好快我哋就可以支援唔同屏幕尺寸,等各位國民無論係用電腦、平板或手機瀏 ...

我想問:怎解個人資料無法改?我BB都一歲幾啦。改唔到資料(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

林子橋 發表於 19-1-24 10:56
你地好呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我系從事地產行業林小姐(emoji)(emoji)‍⚖️我系一個工作熱誠(emoj ...

咩料呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

你哋個server壞得好嚴重。早兩日好難回覆,或者一回覆變咗有幾次。頭先仲話要升我去民房
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

Poo得好勳章

回覆樓主:

已登記

首頁

尾頁

跳至