忽然有H禮物

DragonPrincess
|

C6喺結婚周年紀念突然話送個銀包比我但我要嘅顏色嗰日搵唔到,好彩Sales哥哥肯幫我搵,一星期後call我有貨今日就同C6一齊去帶佢返屋企

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ada0707    發表於 3 天前
wcpcelia    發表於 3 天前
ivylauyw    發表於 4 天前
Cheuk2012    發表於 5 天前
tiffanyhk2000
|

DragonPrincess    發表於 3 天前
kamanma
|
DragonPrincess 發表於 19-1-12 19:40
C6喺結婚周年紀念突然話送個銀包比我但我要嘅顏色嗰日搵唔到,好彩Sales哥哥肯幫我搵,一星期後ca ...

So sweet So happy
stagea
|

Chantal_Jardin
|
DragonPrincess 發表於 19-1-12 19:40
C6喺結婚周年紀念突然話送個銀包比我但我要嘅顏色嗰日搵唔到,好彩Sales哥哥肯幫我搵,一星期後ca ...

Mysore leather? Nice! And happy anniversary
Ms_Phoebe
|
So sweet, nice color
angiechan
|
Ho leng ho sweet ar
Jonimama
|

Cheuk2012
|
回覆 DragonPrincess 的帖子

Very nice
juliehnl
|
phoebe1016
|

So sweet
falalala
|

Meowmeowcatcat
|

janet1231
|

tsung
|
好靚
DragonPrincess
|
回覆 Chantal_Jardin 的帖子

Yes yes Thanks!
Jennife826kkwok
|
隻色勁靚