潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋日SA message我,話有個surprise。今日去到,原來係K32!!

Bleu Encre, 墨水藍。日光下係帶少少紫嘅藍色。燈光暗嘅地方睇上去會似深藍色。襯上金扣真係好出~~

本來有諗過reject,因為我好矮。K32咩上膊有少少bulky,好似咩書包咁嘅feel。但換上50mm canvas肩帶之後完全脱胎換骨!! 咩左上身之後從此唔捨得放低

依個係我第一個classic bag offer, K32 Bleu Encre Togo GHW.A really good start for 2019

littlemoon00    發表於 19-1-14 20:10
wcpcelia    發表於 19-1-14 10:08
Cheuk2012    發表於 19-1-13 22:45

大宅

直美 發表於 19-1-12 20:31
尋日SA message我,話有個surprise。今日去到,原來係K32!!

Bleu Encre, 墨水藍。日光下係帶少少紫嘅藍色 ...

男爵府

Bleu Encre, 墨水藍。日光下係帶少少紫嘅藍色 ...

Pretty!

大宅

新色!nice pick!
請問之前配咗幾多呀? 今日銀座有個深藍色B30,不過冇買呀,30對太大啦!

大宅

Congratulations! I love this colour with GHW too!

大宅

好靚啊恭喜你2019年有個好開始。
要配貨嗎?1:??

大宅

50mm canvas肩帶幾多錢?唔知仲有冇貨?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

別墅

回覆樓主:

配Canvas肩帶堅靚呀!!! 好襯!!!!

一樣好奇你配左幾多同邊間買呀!!

別墅

Chantal_Jardin 發表於 19-1-12 20:49
請問之前配咗幾多呀? 今日銀座有個深藍色B30,不過冇買呀,30對太大啦!
...

lucky~ 你排隊定買野佢offer呀?

侯爵府

Nice color, congrats

大宅

Chantal_Jardin 發表於 19-1-12 20:49
...

我之前完全無諗過會買B或者K,所以一直都係打游擊,行到邊間舖見到有野啱就買。但大概半年前左右遇到一個幾啱傾嘅SA,就keep住搵佢買。

大概18年12月頭我口痕問下有無機會攞到B或者K,佢就話會幫我留意。到今日就搵到個K俾我啦。好老實我係真用家,所以無特別計配貨配左幾多錢。而且我所有買嘅野都係自己真心鍾意嘅。我通常買銀器等accessory多。另外Scarf,香水同小皮件都有買。

大宅

magpik 發表於 19-1-12 20:44
Pretty!

Thanks

大宅

kforkatalina 發表於 19-1-12 20:54
Congratulations! I love this colour with GHW too!

Yes! GHW with Bleu Encre is gorgeous!!

大宅

junic 發表於 19-1-12 20:59
好靚啊恭喜你2019年有個好開始。
要配貨嗎?1:??

一向有係H買開其他精品。慢慢買下買下就有offer啦。所以無特別計配左幾多錢呢。。。

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

大宅

junic 發表於 19-1-12 21:01
50mm canvas肩帶幾多錢?唔知仲有冇貨?

HKD$7,800
其實係因為我覺得條原裝肩帶咩起唔係太好睇,正想打退堂鼓之際忽然醒起可以另外配肩帶,就問下SA有無可以襯到嘅canvas肩帶俾我試下。於是SA就入倉幫我搵左依款出黎。所以我係完全唔知肩帶仲有咩色同多唔多貨。。。

wcpcelia    發表於 19-1-14 10:09

男爵府

好靚呀,條帶好襯

男爵府

首頁

尾頁

跳至