減肥 唐x琪好嗎?

jessicawong_sh
|
之前有運動 藉口減,減到12磅…
最近食返多d野 肚腩又變大 好灰
諗住搵個直接d既方法,請問有無jm試過呢d減肥方法呢?
luvysl_blythe
|
jessicawong_sh 發表於 19-1-12 21:59
諗住搵個直接d既方法,請問有 ...

試過,我覺得無咩用
charlenebb
|
jessicawong_sh 發表於 19-1-12 21:59

唐要十幾萬喎!我朋友生完用左十幾萬減左10kg 之後慢慢又反彈了!
emoh
|

減肥我覺得最有效係見營養師。個人经验。
|
emoh 發表於 19-1-13 10:57

減肥我覺得最有效係見營養師。個人经验。

我都諗過,但見有d人戶話有用 有d話無,心大心細咁…
emoh
|
jessicawong_sh 發表於 19-1-13 13:20
我都諗過,但見有d人戶話有用 有d話無,心大心細咁…

不用心大心细,只要跟足營師,吾會減吾到。我经验開头第一個月係比较辛苦,因一D吾好既飲食習慣要改。
|
emoh 發表於 19-1-13 14:15
不用心大心细,只要跟足營師,吾會減吾到。我经验開头第一個月係比较辛苦,因一D吾好既飲食習慣要改。
...

好,咁我試下先
emoh
|
jessicawong_sh 發表於 19-1-13 18:49
好,咁我試下先

努力,我見營師已是幾年前,但现在仍keep到。覺得自己食多左,就用返佢之前教我既方法節制下自己。
|
emoh 發表於 19-1-13 19:00
努力,我見營師已是幾年前,但现在仍keep到。覺得自己食多左,就用返佢之前教我既方法節制下自己。 :waha ...