啪骨瘦面/改善面形 work 唔 work?

xxxwing
|
有冇做過嘅?
好好奇吖,想問你地做幾多次先開次見效吖?
最明顯係咩?
kelly5543
|
我都想知啊,等其他人分享
Poyau
|
咁厲害
miffyumiffy
|
有效就唔洗咁多人去韓國開刀啦
LedTV
|

呢排YouTube 狂出呢個廣告
我都想知真定假

實在太神奇
dearmm
|
啪完即時見效,但唔會長久。
auhiyo
|
邊有可能呀!面骨個d定哂形仲邊有位?到時整到塊面變形就知衰。
cindy618
|
LedTV 發表於 19-1-13 11:14
呢排YouTube 狂出呢個廣告
我都想知真定假

同感,此post係廣告嗎?
puzzledmama
|
我覺得啪骨完全沒有科學根據,綽頭嘢。係D明星名人掩飾自己整容嘅藉口⋯⋯
Teapig
|
xxxwing 發表於 19-1-12 23:54
有冇做過嘅?
好好奇吖,想問你地做幾多次先開次見效吖?
最明顯係咩?

無用,仲要攞苦黎辛
Dragonmama2012
|
啪骨唔係整容,係唔會永久改善,但每次維持到短時間(我維持有一個月以上),之後想再啪先再去。

我去啪身多,改善腰痛。
PandaRabbitttt
|
Dragonmama2012 發表於 19-1-13 12:14
啪骨唔係整容,係唔會永久改善,但每次維持到短時間(我維持有一個月以上),之後想再啪先再去。

我去啪身多 ...

路過想問,我最近試過啪骨
全身都痛左成個星期、手腳間中麻痹,但一陣又無事,咁正常嗎?
xxxwing
|
cindy618 發表於 19-1-13 11:26
同感,此post係廣告嗎?

不是喔,真心想問,但真係好貴,我上網爬文睇,一間比一間貴,貴到差唔多成千蚊次,哪有錢
xxxwing
|
puzzledmama 發表於 19-1-13 11:55
我覺得啪骨完全沒有科學根據,綽頭嘢。係D明星名人掩飾自己整容嘅藉口⋯⋯
...

你咁講又幾有道理
Ashleycorina
|
...

問過骨科,GP、中醫等。結果同網上揾到的資料一樣骨,無可能用手改變到,最多暫時性排水令人覺得塊面瘦左。

你講得無錯,話啪骨瘦面嗰啲其實整左面骨,宜家整面骨個手術已經好先進
peggy65
|
成效不大明顯,要長期keep 住做,痛,貴
xxxwing
|
Ashleycorina 發表於 19-1-13 13:16
問過骨科,GP、中醫等。結果同網上揾到的資料一樣骨,無可能用手改變到,最多暫時性排水令人覺得 ...

咁姐係冇用啦
Ashleycorina
|
xxxwing 發表於 19-1-13 13:21
咁姐係冇用啦

要長期不停keep住做,排水係得㗎
cindy618
|
...

有個youtuber介紹,話店內有位骨骼博士,即係咩學歷咩quality架,身體喎骨喎,真係不能求其架麻
xxxwing
|
cindy618 發表於 19-1-13 13:35
有個youtuber介紹,話店內有位骨骼博士,即係咩學歷咩quality架,身體喎骨喎,真係不能求其架麻
...

你講緊近排好多 明星/YouTuber 賣廣告果呀?
肯定好貴