論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我以前請個賓叫Lucia又係好大食,一條生命麵包日半食曬,每餐食三碗飯,一星期食8kg米

男爵府

巴士 發表於 19-1-18 23:56
我以前請個賓叫Lucia又係好大食,一條生命麵包日半食曬,每餐食三碗飯,一星期食8kg米 ...

大宅

回覆樓主:

我個工人食二啖飯,大量菜,雞翼唔食, 我黎緊炒佢,現在八點還未起身

珊瑚宮

csysimon 發表於 19-1-19 08:10
我個工人食二啖飯,大量菜,雞翼唔食, 我黎緊炒佢,現在八點還未起身
買條遊水班及嘉美雞 實合口味

玩具萬歲!

別墅

csysimon 發表於 19-1-19 08:10

你個case,最好錄影,小心佢屈你唔俾飽飯佢吃,我個件就是同你Case一樣,但佢在外同其他姐姐話唔俾飽飯佢吃,但我不在家時,她一天吃六餐

大宅

kidslover234 發表於 19-1-19 11:08
你個case,最好錄影,小心佢屈你唔俾飽飯佢吃,我個件就是同你Case一樣,但佢在外同其他姐姐話唔俾飽飯佢吃 ...

豬牛羊唔食,黎到先講,

只食雞+魚

食二啖飯+大量菜,昨晚老婆外出,成碟菜佢食三份二(菜肉瓜粉絲大白菜)雞翼食一隻,我估有激素佢唔食,(佢唔會答我,只話自己小食, 見佢面書post食腸仔會生cancer)

我留左碗湯比老婆,工人佢問我take some, 我話ok叫佢自己拔, 跟住得返二啖比我, 自己個碗滿滿湯水,當佢唔知我未飲

食一定唔係貴野,但一定唔乞佢

但係義務真係....八點三先起身
十點抖

我差d以為佢黎渡假

大宅

回覆樓主:

唔會再話佢
起身問題巳嚴重講過幾次,最上果次一星期前講,

我知佢等錢洗,到時即炒哭唔好怪我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

巴士 發表於 19-1-18 23:56
我以前請個賓叫Lucia又係好大食,一條生命麵包日半食曬,每餐食三碗飯,一星期食8kg米 ...
可能同我vicky係姊妹, vicky話有3sister work in HK. 因佢家姐彊屍乾grace, 亦係大食。

首頁

尾頁

跳至