懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

misslittleeye 發表於 19-1-21 19:07
bootcamp 有咩 work out 呀?

https://www.instagram.com/p/BslpZeRg-tZ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=135stth74bxk7

類似咁樣

別墅

moon7632 發表於 19-1-21 19:19
當然唔會啦!適當時間會出世,今胎都會繼續做!

咁我都開始做多少少運動先!! 希望有心唔怕遲啦

別墅

haileyruthere 發表於 19-1-21 20:07
https://www.instagram.com/p/BslpZeRg-tZ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=135stth74bxk7

類似咁樣

噢我未有bb前都做過kayla啲運動減肥㗎,堅work!!

珍珠宮

misslittleeye 發表於 19-1-21 19:09
你朋友都控制得好好wor
我已經肥左20磅啦... 但仲有成2個月先生得

佢超瘦底同埋又貪靚

大宅

misslittleeye 發表於 19-1-22 15:12
噢我未有bb前都做過kayla啲運動減肥㗎,堅work!!

有左都可以繼續, 不過而家上堂/跟教練就穩陣啲 怕自己有時唔知道用錯力

珍珠宮

misslittleeye 發表於 19-1-21 19:06
每程十分鐘左右咋

還可以喇,根據實際情況,你有時得閒可以再散多D

別墅

haileyruthere 發表於 19-1-22 20:29
有左都可以繼續, 不過而家上堂/跟教練就穩陣啲 怕自己有時唔知道用錯力
...

佢咁啱都有左bb, 而家試範啲慢啲嘅動作,終於可以跟到啲。

別墅

GCHK 發表於 19-1-22 20:45
還可以喇,根據實際情況,你有時得閒可以再散多D

有時孭埋袋,行多少少斜路/樓梯已經心跳氣喘
:(

別墅

misslittleeye 發表於 19-1-21 19:06
你第一胎有無做運動呀?
第2胎媽媽唔容易呀!加油呀!

我第一胎開初流啡驚無做帶氧或重量運動,只做俞加。生完用1年時間做返運動回落生之前水平,跟著又有左。但明顯比第一胎肥得快(emoji)(emoji)‍♀️所以我覺得今胎要學大家胎著做運動!

大宅

misslittleeye 發表於 19-1-22 20:47
佢咁啱都有左bb, 而家試範啲慢啲嘅動作,終於可以跟到啲。

上堂會比自己屋企認真啲

別墅

回覆樓主:

其實陀唔一定要食同瞓,唔一定要谷肥自己,好多時肥媽唔肥B,結果人生變成肥婆就好難減,大家一定要keep住行多d,走多d,等d卡路里有得消減!

別墅

回覆樓主:

其實陀唔一定要食同瞓,唔一定要谷肥自己,好多時肥媽唔肥B,結果人生變成肥婆就好難減,大家一定要keep住行多d,走多d,等d卡路里有得消減!

別墅

回覆樓主:

珍珠宮

misslittleeye 發表於 19-1-22 20:48
有時孭埋袋,行多少少斜路/樓梯已經心跳氣喘
:(

咁樣亞,平時唔需要嘅嘢,就唔好帶著,費事太重

別墅

kwokmanching 發表於 19-1-23 06:30
其實陀唔一定要食同瞓,唔一定要谷肥自己,好多時肥媽唔肥B,結果人生變成肥婆就好難減,大家一定要keep住 ...

呢個提示真係要不停提醒自己! 特別係我呢啲為食精! 借住大肚就成日食多啲野

首頁

尾頁

跳至