夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

老公話我一d情趣都冇,問佢點先係情趣,佢又話佢講左出黎我再做咁就冇意思,請問大家可否舉例講下咩野係情趣呢?THX

複式洋房

善宜 發表於 19-1-14 02:17
老公話我一d情趣都冇,問佢點先係情趣,佢又話佢講左出黎我再做咁就冇意思,請問大家可否舉例講下咩野係情 ...

可以係睇睇下電視突然攬下佢。又可以得閒send個msg同佢講句突然好掛住佢。又可以係臨訓前突然錫佢一啖。
其實佢咁講會唔會因為你地太老夫老妻唔記得左要做呢d野維繫呀?

琥珀宮

回覆樓主:

買小禮物俾對方

失驚無神周末安排一連串活動不是hea過

攬下錫下對方,講下肉麻情話

瑪瑙宮

我都唔知.

我覺得你做 A , 佢就會話你無做 B , 做 B 佢就會話你無做 C .

珍珠宮

減齡達人勳章

你諗下當初你地拍拖時會做咩?而家係咪乜都冇做。每日放工就返屋企,放假就家庭日。生活苦悶。
試下約老公食飯,去睇番場戲。有時,我會揾下老公食lunch. 佢生日,會整蛋糕,送小禮物。weekend 對女去上堂,我就陪佢食下早餐,行下街.....

大宅

c6坐梳化玩電話,我會坐上去攬住佢,佢會問我做咩事,我會叫c6唔好理我,再唱(再己我兩分鐘)
又會c6冲冲下涼,開門問老爺(c6),洗唔洗幫你擦

大宅

回覆 G5G4 的帖子

咁男人要做咩先叫有情趣呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

venf 發表於 19-1-14 09:56
回覆 G5G4 的帖子

咁男人要做咩先叫有情趣呀?

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-14 12:11
不如你喺男性角度,講下女性做啲乜嘢係有情趣?( 真心請教)

非常好的提議

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mingmama 發表於 19-1-14 12:54
非常好的提議

子爵府

善宜 發表於 19-1-14 02:17
老公話我一d情趣都冇,問佢點先係情趣,佢又話佢講左出黎我再做咁就冇意思,請問大家可否舉例講下咩野係情 ...
咁你老公是否很有情趣?如有就跟他學習,如冇咁佢又不能太要求你有情趣。

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

(唔出得街架喎)

晨出跳上來來個morning q
著下情趣衫

平時行街會貼住拖手行
送下禮物手作仔

其實做返初拍拖熱戀期時既野就好好了

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

寶石宮

lingfu 發表於 19-1-14 13:22
(唔出得街架喎)

晨出跳上來來個morning q

大宅

例如突然出現在公司樓下接自己放工, 突然有餐精緻既二人晚餐, 間中滿足下男人既大男人主義, 會主動的挑逗男方又肯多方面嘗試等等

寶石宮

venf 發表於 19-1-14 13:34
例如突然出現在公司樓下接自己放工, 突然有餐精緻既二人晚餐, 間中滿足下男人既大男人主義, 會主動的挑逗 ...

大宅

回覆樓主:

坐梳化時會突然攬住C6錫錫,閒時準備小禮物制造驚喜,會為微小事讚C6好叻,行街時請老公食波餅,細細聲講好愛佢,人少少做會正面攬實佢磨吓佢。多點甜言蜜語,身體接觸,驚喜,感情歷久彌新需要雙方經營。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

男人講嘅「情趣」同女人定義不同,
男人嘅情趣多數係性方面⋯⋯

瑪瑙宮

soso1227 發表於 19-1-14 15:17
男人講嘅「情趣」同女人定義不同,
男人嘅情趣多數係性方面⋯⋯

我都覺得係, 女人先要攬, 錫, 傾偈, 去邊度邊度晚餐.

男爵府

回覆 crystal媽咪 的帖子

你講得好岩,好似上個月咁,我為老公做了2件事,我自己就覺有情趣,但佢的反應不是我的預期,唔知係咪覺得我好幼稚呢

子爵府

jwy2 發表於 19-1-14 16:03
回覆 crystal媽咪 的帖子

你講得好岩,好似上個月咁,我為老公做了2件事,我自己就覺有情趣,但佢的反應不 ...

請黎聽下啦~

首頁

尾頁

跳至