夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 19-1-15 12:18
無辦法啦, 有時配合都要遷就.

我太太係好保守的人, 她外表時尚, 但穿亞婆睡衣訓, 多年來都沒有改變, 佢話 ...

子爵府

jwy2 發表於 19-1-15 12:59
回覆 PTMCYS 的帖子

我覺得如果因床上無情趣而要出軌,呢D 行為好傻。。。不過,我有時嬲嬲地,都會咁講出 ...

有次自己行街, 見到有間大型內衣店, 突然想比個驚喜佢, 但好多店員和女仔係入面, 落唔到手.
其實好多時陪佢去內衣店, 成日話, 依件好呀, 買依件啦, 佢又話著左你都唔睇, 兩野唔知去左邊, 有時又話著得唔舒服, 講多句, 就話我只係依方面有情趣.

其實吊帶小背芯佢大把, 如果有情趣, 一樣可以好吸引. 唔好話情趣背芯, 有次放假出街, 仔仔不在家, 佢化好裝穿靚靚, 就係見佢穿裙, 激情下, 佢係唔想, 話著成咁做覺得好淫, 亦表現得怕羞唔自然, 雖然都配合, 但見佢係半推半就.....(以前拍拖又唔係咁喎). 佢個人好怪, 夜晚又可以係廁所赤條條慢慢刷牙, 落裝又唔怕我喎, 反而我又唔鍾意赤裸裸做咁多野....

子爵府

Nancy20090615 發表於 19-1-15 13:53
佢叫得你買, 即係佢想著, 做咩唔買? 你買你先知自己鈡意邊件, 佢買或者唔係你鈡意的款.
...

算啦, 買左都唔會多著架啦, 仔又大, 唔通上床才換咩....

同埋我地係唔會關門訓的, 仔細時要留意佢, 依家佢讀中學, 都唔比佢有關門的習慣, 因為關門會令感情易疏落. 當然親密時會關門, 但之後重開.

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-15 13:56
係咪真係會介意阿婆睡衣? 你今日講,我只係第二次聽到。

在二人世界裡, 唔介意, 但最好唔好...

不過仔在家(仔已高過太太), 佢如果依家穿性感睡衣, 反而我介意....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 19-1-15 14:49
在二人世界裡, 唔介意, 但最好唔好...

不過仔在家(仔已高過太太), 佢如果依家穿性感睡衣, 反而我介意.... ...

男爵府

請佢對你做多D情趣示範,等你領略下先,明白左再對佢做

男爵府

回覆 mingmama 的帖子

因為類似的事,我為老公做過一次

男爵府

回覆 crystal媽咪 的帖子

你有無小朋友嫁?

男爵府

PTMCYS 發表於 19-1-15 14:31
有次自己行街, 見到有間大型內衣店, 突然想比個驚喜佢, 但好多店員和女仔係入面, 落唔到手.
其實好多時陪 ...

想平就淘寶,唔係的話,而家好多網上店都有SEXY 衫賣。我見你話老婆保守先叫你買小背心,試試水溫,我唔知男人口味,但見18+果邊D 男成日話黑絲正,所以我試過著馬甲套裝 + 黑絲。。。咁果次,老公雖然都係怕怕羞羞,但見佢個樣都
(以前拍拖又唔係咁喎) ~~ 佢可能覺得做了人亞媽,唔可以太淫啦,落妝同刷牙係個人事,就算唔著衫都唔會覺得淫。

大宅

jwy2 發表於 19-1-15 15:48
想平就淘寶,唔係的話,而家好多網上店都有SEXY 衫賣。我見你話老婆保守先叫你買小背心,試試水溫,我唔知 ...

著Sexy內衣,確實是情趣來的....

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

除左Sexy 睡衣和阿婆睡衣之外,應該有其他選擇吧,
唔需要下下咁極端,
滑不溜手的絲質睡衣都好正啊

子爵府

jwy2 發表於 19-1-15 15:48
想平就淘寶,唔係的話,而家好多網上店都有SEXY 衫賣。我見你話老婆保守先叫你買小背心,試試水溫,我唔知 ...

所以我試過著馬甲套裝 + 黑絲 ---> 我諗算吧啦, 我太太這方面太保守, 太怕羞... 我有時都問佢, 點解去街件衫條領可以闊過訓覺個件咁多既, 仲要成日走光....... 其實一件好靚既內衣已經好吸引, 對我黎講唔需要太太出動馬甲, 可能因為平凡慣了.

落妝同刷牙係個人事,就算唔著衫都唔會覺得淫 ---> 唔係架, 如果仔不在家, 一定會有事發生.

子爵府

soso1227 發表於 19-1-15 16:43

除左Sexy 睡衣和阿婆睡衣之外,應該有其他選擇吧,

其實已無咩要求, 只是講開就講.

男爵府

PTMCYS 發表於 19-1-15 17:21
所以我試過著馬甲套裝 + 黑絲 ---> 我諗算吧啦, 我太太這方面太保守, 太怕羞... 我有時都問佢, 點解去街 ...

「如果仔不在家, 一定會有事發生」
呵呵諗起個畫面都好有意境

侯爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-14 13:10
睇下其他師兄有冇回應先。有時我哋做咁多,以為自己好有情趣,可能喺男性嘅角度好鬼多餘 :wahah ...

無啦啦好認真望住佢,佢問做咩時,就話點解你咁靚仔嘅 讚下佢,你真係好叻啊,點解架,成日攬住佢,細細力咬下佢,同埋講野嗲d, 我覺得嗲同溫柔係大部分男人都抗拒唔到

LeBlue    發表於 19-4-20 17:06

寶石宮

skybiebie 發表於 19-1-15 23:41
無啦啦好認真望住佢,佢問做咩時,就話點解你咁靚仔嘅 讚下佢,你真係好叻啊,點解架,成日攬住佢 ...

子爵府

mingmama 發表於 19-1-15 19:28
「如果仔不在家, 一定會有事發生」
呵呵諗起個畫面都好有意境
...

應該大部份人都會係咁掛, 又唔係成日都有機會, 而且太太都算OK, 好正常o者.....

試個有次早上係房攪完, 之後我地起床, 太太去仔仔房叫佢起身, 仔話, 媽咪今朝早你地好嘈呀.....
老婆同我講翻, 心諗依D 野佢遲早都知既, 唔緊要啦, 可以做的已經做了...., 不過佢知都唔好咁揚, 仔係家我地都唔會隨便攪, 除非佢訓左.

LeBlue    發表於 19-4-20 17:06

男爵府

PTMCYS 發表於 19-1-16 08:45
應該大部份人都會係咁掛, 又唔係成日都有機會, 而且太太都算OK, 好正常o者.....

試個有次早上係房 ...

個仔喺屋企你哋都要攪到好嘈~又真係抵畀個仔寸

子爵府

mingmama 發表於 19-1-16 13:20
個仔喺屋企你哋都要攪到好嘈~又真係抵畀個仔寸

無計, 諗住佢無咁早醒, 失左手.....

首頁

尾頁

跳至