網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

減齡達人勳章 食得好勳章 親子王國15週年勳章

lala229 發表於 19-1-17 09:14

請問邊間分店見到? 等我上網睇下先 , 謝謝你呀!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

sk2sk2 發表於 19-1-17 09:26

呢個應該係細size, 但係都抵玩, 謝謝Jm

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

呢d款我淘過幾個,5層連運費大約$300左右,不過唔係iris

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

竇漪房 發表於 19-1-17 13:42
呢d款我淘過幾個,5層連運費大約$300左右,不過唔係iris

咁你嗰個實唔實淨?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

lala229 發表於 19-1-17 14:16
咁你嗰個實唔實淨?

有個5層買左大約3年仲好ok,早兩個月想買多個6層但之前買嗰個已無出就買左另一個牌子,新嗰個比舊嘅薄,但比之前嗰個平,暫時滿意

伯爵府

竇漪房 發表於 19-1-17 17:11
有個5層買左大約3年仲好ok,早兩個月想買多個6層但之前買嗰個已無出就買左另一個牌子,新嗰個比舊嘅薄,但 ...

thx

男爵府

竇漪房 發表於 19-1-17 17:11
有個5層買左大約3年仲好ok,早兩個月想買多個6層但之前買嗰個已無出就買左另一個牌子,新嗰個比舊嘅薄,但 ...

咩尺寸?有link嗎?點運過來?謝謝

珍珠宮

joeypong 發表於 19-1-17 22:28
咩尺寸?有link嗎?點運過來?謝謝

通常呢d櫃都係58cm或38cm寬,高度就睇你買幾多層,我想櫃頂放野所以盡量買平頂,用點對點送上門

男爵府

竇漪房 發表於 19-1-18 00:18
通常呢d櫃都係58cm或38cm寬,高度就睇你買幾多層,我想櫃頂放野所以盡量買平頂,用點對點送上門
...

可以俾你買嗰個的link嗎?唔該哂

珍珠宮

joeypong 發表於 19-1-18 09:08
可以俾你買嗰個的link嗎?唔該哂

我响呢間買

大宅

剛剛淘左等收貨, 昨天見有人話直送運費好平, 今次試下收唔收到貨, 海外運費22元希望收到貨啦.
很奇怪的, 同一間店, 有的貨是沒有直送的, 但你問客顧他們也不知為何, 所以只是博一博....

https://detail.tmall.com/item.htm?id=585186214594&spm=a1z09.2.0.0.10bb2e8d6pNKry&_u=i2fmoajhc1c6

333s    發表於 19-1-20 15:34

伯爵府

B_B100 發表於 19-1-18 12:31
剛剛淘左等收貨, 昨天見有人話直送運費好平, 今次試下收唔收到貨, 海外運費22元希望收到貨啦.
...

Thx, 呢款我買過三層放玩具雜物

象牙宮

五层抽屉式收纳柜 塑料

我偏重 : 透明, 呎寸大, (日用, 家用, 其它)
易睇裝咩, 大D裝多D野。

iris 老品牌, 性價比不高, 費D。
收納玩具, 不用鎖, 價值不高, 需要用頂級柜來裝???。

----------

最近看中: 冇鎖。
34*30*98

32*39*102

34*40*105

品牌: 万事胜意
58*10*116cm

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

...

有的貨是沒有直送的.... 是的。

非所有東西, 有直送。

海外運費22元? 會不 220元? 50*35*138cm
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

333s 發表於 19-1-20 15:53
五层抽屉式收纳柜 塑料

我偏重 : 透明, 呎寸大, (日用, 家用, 其它)

我不是用來裝玩具的, 至於是否需要用iris呢啲櫃嚟裝,我想每個人也可以有自己嘅需要及喜愛吧!

大宅

畀面勳章

...

小心字眼, 我打開你上列網址,
設定收貨地址為新界, 見到如下 :
快递: 200.00
官方转运: 16.00元/KG起

一個箱分分鐘過8kg.

大宅

畀面勳章

上星期在天貓國際, 買2個6層櫃, 如下

全包直送香港上門.

中伏, 第9日仍未來電, 未收貨, 香港遞四方選擇地區送貨.

伯爵府

fuson6823 發表於 19-1-20 18:09
上星期在天貓國際, 買2個6層櫃, 如下
https://detail.tmall.com/item.htm?id=564933908719&spm=a1z09.2.0.0 ...

謝謝推介! 我喺你條link下面見到個櫃都幾靚

大宅

畀面勳章

lala229 發表於 19-1-20 18:20
謝謝推介! 我喺你條link下面見到個櫃都幾靚,話 直送香港免郵, 係咪直接送到屋企?

...

不推介天貓國際, 送貨有問題.

舊文:
所以一定要在家等收貨, 網上有人話, 如屋企無人, 會放在大門地下, 恐怖, 因不需簽收.

注意, 新春就到, 送貨會遲滯, 話唔定初十後才收到貨.

伯爵府

fuson6823 發表於 19-1-20 18:36
如果係天貓國際官方(天猫全球官方店) , 同時有寫免費直送香港家, 一定係免費送貨, 無需俾小費/什費.
早兩 ...

好詳盡, 謝謝你

首頁

尾頁

跳至