網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 333s 的帖子

真是22元的, 我一次過付款, 貨連海外運費22元, 無其他啦, 還在等.....貨中

象牙宮

竇漪房 發表於 19-1-18 00:18
通常呢d櫃都係58cm或38cm寬,高度就睇你買幾多層,我想櫃頂放野所以盡量買平頂,用點對點送上門
...

75cm 寛 : 品雅

66cm 寛 : 康家

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

B_B100 發表於 19-1-21 15:28
回覆 333s 的帖子

真是22元的, 我一次過付款, 貨連海外運費22元, 無其他啦, 還在等.....貨中 ...
請問貨到手了嗎? 我想買但怕有附加費。。。等你試驗結果@@”。。。。THX!

大宅

wslpklpkl 發表於 19-1-27 17:09
請問貨到手了嗎? 我想買但怕有附加費。。。等你試驗結果@@”。。。。THX!
...

用緊啦,香港速遞送上門要比20元
櫃質量普通,D膠較軟少少,可接受的

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

在"天貓全球"官方店鋪買6格膠櫃桶2套,前後用過9日運輸才運到屯門,膠櫃桶有一個爛,見圖,打去退貨,竟叫我擰去旺角退貨,痴孖筋。
整套共重17kg.
紙盒外表完整,但內裡所有嘢亂七八糟,唔碰爛就假。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

fuson6823 發表於 19-1-28 09:31
在"天貓全球"官方店鋪買6格膠櫃桶2套,前後用過9日運輸才運到屯門,膠櫃桶有一個爛,見圖,打去退貨,竟叫 ...

象牙宮

fuson6823 發表於 19-1-28 09:31
在"天貓全球"官方店鋪買6格膠櫃桶2套,前後用過9日運輸才運到屯門,膠櫃桶有一個爛,見圖,打去退貨,竟叫 ...

拍照,爛裂會重發。
唯有這樣。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

畀面勳章

333s 發表於 19-1-28 12:54
拍照,爛裂會重發。
唯有這樣。

剛旺旺同天貓傾好, 發30蚊紅利給我, Ok, 就咁解決.

Fab91    發表於 19-1-30 10:57

大宅

畀面勳章

fuson6823 發表於 19-1-28 20:37
剛旺旺同天貓傾好, 發30蚊紅利給我, Ok, 就咁解決.
因退貨要搬去旺角, 浪費金錢/時間, 爛櫃桶又不太大問題, 可用.

首頁

尾頁

跳至