自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

小弟想發洩下,性格內向
27歲初戀,個女仔勁中意,可能太痴身,或做水泡,唔夠3個月比人派帽.
之後等左6年,上網識到個失緍女仔,好快就一齊,拍左1年就求婚,好快同居,由初初唔接受佢個小朋友,到慢慢接受左,當佢係自己個仔,小朋友好痴身,一見面就叫我要抱佢同陪佢玩,仲有半年就準備結婚,個期我要返自己屋企溫書,先發現佢識左第2個男人,仲騙我同女仔去日本+澳門,非常傷心,極力挽留佢,但唔成功,我生日佢都冇講一句,如是者佢個新歡就搬左入去同佢住.....太多字,下面續

複式洋房

之後到12月識到個女仔,相約一齊去旅行,分房訓,冇發生任何事,但最後個日都拖左手,以為一齊左,但返到香港佢就好冷淡,話做朋友,約佢都推,但都有一齊去澳門(即日來回)同倒數,都係拖下手仔,但佢唔肯比電話,ig, fb我,就連話送佢返屋企都勁大反應拒絕,原本上星期約左周末返深圳食野+新年去上海,但星期五發覺比佢block左我,咁我電話都冇,搵唔到佢,再望下ex同個新歡,頭像都轉埋,勁溫馨,覺得落差好大,自己好失敗,我都tg開左新acc問個女仔點解block,但佢己讀不回.........

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cinda72. 發表於 19-1-14 12:13
你11月先話影pre wedding ,咁快就峰迴路轉?
2017年呀

複式洋房

cinda72. 發表於 19-1-14 12:13
你11月先話影pre wedding ,咁快就峰迴路轉?

係呀...3月己經影左pw....其實3,4月覺得ex好怪,電話不停「叮叮叮」,又反轉電話放,同埋成日星期六日都話約左「女仔朋友」(但其實佢冇乜朋友),同埋星期五六個小朋友過我地度一齊訓,佢連玩到10點11點先返黎.......最後佢都認左個時己經同個男人扑左.......

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

先27歲唔好太心急, 可能未係時侯遇到對的人

過左去的, 就無謂去問, 人地有心block你, 就唔好wer爛自己塊面啦

複式洋房

cinda72. 發表於 19-1-14 12:18
女去女還在,搵過第2個囉

有呀,就係以為有新感情,己經投入,但又唔知咩原因比人block左,所以覺得自己係零

禁止訪問

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ivanso 發表於 19-1-14 12:03
小弟想發洩下,性格內向
27歲初戀,個女仔勁中意,可能太痴身,或做水泡,唔夠3個月比人派帽.
之後等左6年 ...

27歲先初戀,即係而家三十幾?!會唔會係因為經驗少係咁chur人哋, 嚇怕咗人. 比人分手有冇講係咩原因???無理由次次都係帽事

Poyau    發表於 19-1-14 13:56
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ivanso 發表於 19-1-14 12:03
小弟想發洩下,性格內向
之後等左6年 ...

香港地女多男少, 男仔比較吃香, 如果你正正常常, 專一, 無不良嗜好, 有穩定職業, 好易識到女仔

之前嗰D忘記佢吧

子爵府

sorry 唔好意思問一句,樓主外表係唔係好差?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

唔好喺d高危地方識返黎咪冇咁容易瀨嘢囉

子爵府

回覆樓主:

緣份嘢好難講
但唔好失去希望
仲有好多機會的

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

ivanso 發表於 19-1-14 12:17
係呀...3月己經影左pw....其實3,4月覺得ex好怪,電話不停「叮叮叮」,又反轉電話放,同埋成日星期六日都 ...

呢啲女人帶住個細路都仲咁唔定性,
執到都喊三聲,
鄧佢個細路慘

水晶宮

回覆樓主:

腳踏實地搵個摸得到,見得到的人

複式洋房

babyhoi 發表於 19-1-14 12:31
呢啲女人帶住個細路都仲咁唔定性,
執到都喊三聲,
鄧佢個細路慘

Ex識到個新男人變左好多
以前佢叫我唔好去咁多旅行,又話自己想留多啲時間去陪個小朋友,但佢而家隔幾個月又飛一次,個小朋友唔知仲有冇跟佢返去訓,只知個男人唔接受佢有個仔,唉,
我記得10月中我ex話個小朋友可能跟返佢前夫,問我會唔會一齊食餐,我話ok, 但之後冇左下文,問佢幾時食,佢就話遲啲食,但so far都冇日子
我都覺個小朋友好慘,有啲掛住佢

珍珠宮

唔係自己的,早走好過遲

子爵府

ivanso 發表於 19-1-14 12:20
有呀,就係以為有新感情,己經投入,但又唔知咩原因比人block左,所以覺得自己係零
...

其實呢

男人不壞女人不愛係真 (當然唔係叫你做壞人)

我個好友又係好好仔,當年同個女仔拍拖大家都鄧佢開心,因為性格較內向小講野,又無乜朋友小聚會,難啲識到人. 拍左幾年仲諗住佢地會結婚,點知個女有第2個,我好友極力挽留,仲有段時間藕斷絲連,最終都係分開。好友當然down左一段時間,後來工作上遇到第2個女仔,都幾多人追(行業較小女仔),好友得手拍左7年拖結埋婚喇。

有時,只係你未遇到,唔使灰,香港女多男小,男人40都仲好吃香。不過,男人又不能太痴身,要有適當空間

首頁

尾頁

跳至