自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章

冇可能唔介意!
咁中意載人,去做司機丫

男爵府

男家有親人就係日日車女下屬返工放工,話順路喎,之後車埋人地個仔放學,狗男仲話無嘢,最後咪離婚!

wcpcelia    發表於 19-1-14 15:59

子爵府

日日會好介意,但如果咁岩要出去見客車個女同事去地鐵站放底,我覺得ok, 有時一大班人出去食飯,順路我覺得都ok

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

如果你老公唔介意,甘一定系對女同事有意。除非一次半次。

水晶宮

如果幾個同事,不是單獨一個,又咁巧合順路,就可以載埋。如果一男一女咁共坐一車,很令人疑心。以前有舊同事,女人(已有同居男友),成日上某已婚男同事架車。那男同事住北區,女同事住港島,都成日開口埋口話順路。你信順路嗎?

禁止訪問

回覆樓主:

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

非常介意,咁多交通工具,點解佢要車佢呢 ?

男爵府

123cheers 發表於 19-1-14 13:25
我小氣,講明唔比咁做~除非係一班人咁放工車到去同一個drop off point放低大家,咁就可以。

試過一次c6懶 ...

咁你都好不近人情啫 每個人都會有失算嘅時候

水晶宮

Astra00 發表於 19-1-14 15:39
如果幾個同事,不是單獨一個,又咁巧合順路,就可以載埋。如果一男一女咁共坐一車,很令人疑心。以前有舊同 ...

一定要揀,信有路多d。

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

wont allow

琥珀宮

donald63 發表於 19-1-14 13:15
如題, 妳們會介意嗎? 其實會否日久生情, 定單純只係載咁簡單呢?

一定介意,連自己個位都比其他女人坐左,仲唔介意?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定會好介意

大宅

回覆樓主:

我C6有人叫佢車佢唔識推人,n年前係附近上堂根本唔順路個女同學搭過一次順風車,又試過放低袋書叫C6下次上堂車俾佢,我話絕無下次,然後其他同學叫c6小心唔好再車因為個女同學好多兵小心俾人老公點錯相佢至知道點解我反對佢咁做,初初仲話我做乜咁敏感,我話你冇野唔代表人地冇野,已經有家室要避忌d

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

介意
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

畀面勳章

日日梗介意啦,自己唔返工仲要同人交代咁,放工偶然載下就冇問題,好彩我老公要載我返工放工

子爵府

梗係唔得啦
點順路都好, 都係要特登車去接
同埋如果我係個女下屬, 知道上司係已婚, 自己都會避忌下, 費事惹人閒話

大宅

開心吸收勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

盡量避免

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

介意

珍珠宮

donald63 發表於 19-1-14 13:15
如題, 妳們會介意嗎? 其實會否日久生情, 定單純只係載咁簡單呢?

如果日日兩男一女呢

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

lingfu 發表於 19-1-14 13:24
有返俾油錢既話
我又唔介意車女下屬呀

唔得!唔會賺哩D錢
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

首頁
23456...10

尾頁