[拯救乾肌] 一人一個用到空瓶嘅護膚品!

stkyo
|
啲護膚品幾唔好用我都會用哂,如果覺得無咩效果我會用嚟搽頸、身

再買系列就係Clarins同資生堂,用咗3-4年
AMYBO
|
katychan221 發表於 19-1-16 12:09
我一去到舖頭就有BA幫我check皮膚狀況,再睇返我皮膚問題,見到我好易甩皮都皮膚紋理比較缺水同乾,就幫我 ...
咁怪唔之得要咁貴一支啦, 我原本想試呢個牌子好耐, 見到咁貴又唔捨得....
jennywong0625
|
我想講我近排用KC WINWIN熬夜霜真係用上癮
丫丫lam
|
AMYBO 發表於 19-1-17 11:07
咁怪唔之得要咁貴一支啦, 我原本想試呢個牌子好耐, 見到咁貴又唔捨得....
如果係貴得值就okay lor,我因為哩排天氣乾燥令我會爆擦紅腫,都買左支黎試,用左幾日已經見到降紅同無咁敏感,幾保濕紓緩,都打算用到無晒再買
katychan221
|
天天好心情 發表於 19-1-16 23:49
幾錢?

一千蚊左右
serenasy
|
BIO-OIL用左幾年, 皮膚不嬲都乾到爆, 用佢勁潤~會襯佢有減價入貨
Whitechocolate
|
回覆 katychan221 的帖子

the ordinary 既自助餐,同b5用左超過5枝。會回購。
royroy_14
|
丫丫lam 發表於 19-1-18 11:02
如果係貴得值就okay lor,我因為哩排天氣乾燥令我會爆擦紅腫,都買左支黎試,用左幾日已經見到降紅同無咁敏 ...
我都買左,雖然未用完,但保濕黎講超好!
cherryyuu
|
Whitechocolate 發表於 19-1-23 00:21
回覆 katychan221 的帖子

the ordinary 既自助餐,同b5用左超過5枝。會回購。

X 1 , 仲有Plustem Essence
|
cherryyuu 發表於 19-1-24 12:34
X 1 , 仲有Plustem Essence

你講既精華,啱敏感肌嗎?唔該!!
mse999
|
It cosmetics secret sauce
神仙水

綺羅香
|
空瓶就未有,面膜有隻真係好好用
依家用緊金泊精華,大大支好抵用
依家都用牛奶皂洗臉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
豬仔嘜
|
Chantecaille Rose cream
cherryyuu
|
Whitechocolate 發表於 19-1-24 12:56
你講既精華,啱敏感肌嗎?唔該!!

敏感肌都用得呀,成份唔會刺激到皮膚
|
cherryyuu 發表於 19-1-25 12:58
敏感肌都用得呀,成份唔會刺激到皮膚
唔該先!!!
beebeeiloveyou
|
回覆 thunder_bunny 的帖子

月頭去 counter 想買呢隻 eyecream 話冇貨,係咪間中會斷貨架?
thunder_bunny
|
beebeeiloveyou 發表於 19-1-25 16:20
回覆 thunder_bunny 的帖子

月頭去 counter 想買呢隻 eyecream 話冇貨,係咪間中會斷貨架? ...

會架,冇人講都成日斷貨
所以習慣早d買定多一樽喺屋企

charz
|
Sk2 神仙水
小燈泡
Lancome 小黑瓶
3樣都空瓶,已回購
flyinsky
|
Skin ceuticals B5好用,勁保濕!
無糖茶妹
|
dingDINGding 發表於 19-1-16 22:22
呢隻好用 平靚正 點厚敷都唔會心痛

愈搽愈補濕係真既,先59蚊,精華我都慳住搽,呢盒薏仁gel我就唔會啦