美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

迷人pinklady 發表於 19-1-17 08:21
當mask?

係呀,佢可以搽好厚黎當sleeping mask用,日本野都好鍾意功效幾合一咁

男爵府

AMYBO 發表於 19-1-17 11:07
咁怪唔之得要咁貴一支啦, 我原本想試呢個牌子好耐, 見到咁貴又唔捨得....

I tried a few skincare before . Not good at all . Only eye mask is good . Super hard sell too

大宅

caryfox 發表於 19-1-14 23:10
Shiseido: Benefiance 晩霜、眼霜⋯⋯已經用(吉)咗幾瓶。

Jurlique : Rose M Plus : lotion⋯⋯(吉)咗兩瓶 ...

benefiance真係好用,另外bio-performance都唔錯,你有冇試過呢~

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

ginsengseafood 發表於 19-2-2 12:49
benefiance真係好用,另外bio-performance都唔錯,你有冇試過呢~
以前試過,係正既!

早兩個月買咗⋯⋯Sculpting lift cream (vital-perfection)⋯⋯

大宅

caryfox 發表於 19-2-2 21:21
以前試過,係正既!

早兩個月買咗⋯⋯Sculpting lift cream (vital-perfection)⋯⋯

vital-perfection又係正

禁止訪問

大宅

無糖茶妹 發表於 19-1-15 15:03
我岩岩先洗乾淨左個薏仁gel盒黎分享用左好幾盒,咩時候用都好保濕,我最鍾意就係夏天雪住黎用:good ...

呢盒薏仁gel真係好好用,香港好潮濕我乜都唔係好想搽,搽呢個唔笠,好快吸收

珍珠宮

回覆樓主:

雪肌精爽膚水

大宅

Chantecaille 鑽石面膜
Omorovicza 皇后水
無限回購

男爵府

royroy_14 發表於 19-1-24 12:10
我都買左,雖然未用完,但保濕黎講超好!

有相睇嗎?

大宅

katychan221 發表於 19-1-14 15:18
我本身好花心,好少有牌子留得住我個心,通常用完一個牌子嘅嘢就會想試下第二個牌子先,亦都好少會用得晒成 ...

我用The Ordinary buffet,咖啡因,Fracora既胎盤素精華.The Ordinary 又平又好用,Fracora 就雖然細支d,好快用哂但皮膚會光澤左好多,又夠保濕

男爵府

美好大世界2017勳章 BK Milk勳章

flyinsky 發表於 19-1-25 22:39
Skin ceuticals B5好用,勁保濕!

當面霜用?

大宅

sk2神仙水
sk2小燈泡
sk2水份面膜
La prairie 眼精華,眼霜
用左好多年,加價都不會變心,一直皮膚都係甘靚
無限回購

大宅

Synergie Uberzinc 物理防曬,用左冇出斑,一轉其他就出斑!!

大宅

無糖茶妹 發表於 19-1-15 15:03
我岩岩先洗乾淨左個薏仁gel盒黎分享用左好幾盒,咩時候用都好保濕,我最鍾意就係夏天雪住黎用:good ...

請問係邊度買?

大宅

AHC B5
岩岩用完一支,性價比高

子爵府

stkyo 發表於 19-1-17 10:08
啲護膚品幾唔好用我都會用哂,如果覺得無咩效果我會用嚟搽頸、身

再買系列就係Clarins同資生堂, ...

資生堂咩好用,最近我開始用緊呢個牌子

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wai@wai 發表於 19-4-6 15:38
資生堂咩好用,最近我開始用緊呢個牌子

bio performance 系列好用,不過我已經40+

男爵府

newmum10 發表於 19-4-5 17:57
請問係邊度買?

莎莎有,我見有jm喺報料區講99蚊2件,可以揀薏仁水或者薏仁gel,你可以睇睇

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至