親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

yuensiu 發表於 19-1-16 11:36

我都等新年/復活節,唔知有無。上年4月韓亞突然減聖誕同新年 ...

係呀 我記得突然之間有一日有幾個鐘突然之間假名買得切勁泵心 到最後買嗰時已經變番原價
所以買唔到之後又等咗一輪見任何平又心大心細最尾都有買但唔係最平嗰個價

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuensiu 發表於 19-1-16 12:07
我好怕濕晒 好好玩嫁?咪要帶定幾套衫?

唔怕濕就好玩,否則d人識唔識都係兜頭淋你,每次都要帶定衫,我玩左3場唔同地方

子爵府

Lqueenie 發表於 19-1-16 11:39
我覺得岩價等印航好過,否則都唔知等唔等到突然等價的機會,買到又可能有排煩
...

因航如果買到平新年 都係二千蚊左右一張

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sandrafan 發表於 19-1-16 13:08
請問係咪都係咁上下價$?

2大2小$9420

珍珠宮

yp26 發表於 19-1-16 13:13
因航如果買到平新年 都係二千蚊左右一張

係呀,一出即買就平

wcpcelia    發表於 19-1-17 09:31

子爵府

Lqueenie 發表於 19-1-16 13:45
係呀,一出即買就平

今年我已經錯過咗身佢已經6900心之好平但自己重心大心細喺度諗 搞到成七千幾先買 激死人

首頁

尾頁

跳至