荃灣植眼睫毛推薦邊一間?我植左呢間

Hazechan1114
|

之前一直都係佐敦植,不過好難book時間,前兩日係fb見到屋企附近開左間新既,扣哂d優惠最後400幾蚊送補睫毛一次,我揀左最平個款做,靚過之前佐敦果間,原本果間做得好整齊,冇麥層次,呢間唔算平,不過d膠水同衛生程度都好好多,睇下d睫毛可以last到幾耐先再考慮會唔會keep住做

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bebebibifamily
|
想問下你俾相佢定係個美容師設計?total 幾錢?我鐘意佢唔係整齊到條條一樣長
|
bebebibifamily 發表於 19-1-14 21:19
靚想問下你俾相佢定係個美容師設計?total 幾錢?我鐘意佢唔係整齊到條條一樣長
...

美睫師俾左d圖我睇,有俾埋睫毛長度彎度我揀,之前平果間我俾相佢地,不過都植得唔係好似,齊chip chip,呢間佢分前中後唔同長度個層次大d
|
bebebibifamily 發表於 19-1-14 21:19
靚想問下你俾相佢定係個美容師設計?total 幾錢?我鐘意佢唔係整齊到條條一樣長
...

佢要登記先有得平500,埋單490包植多一次,平均240幾
milk2008hk
|
Hazechan1114 發表於 19-1-14 22:10

請問點登記同地址,thx
|
milk2008hk 發表於 19-1-14 22:19
請問點登記同地址,thx

唔見左條原link千色匯果到,你上佢網搵
milk2008hk
|
Hazechan1114 發表於 19-1-14 22:39
唔見左條原link千色匯果到,你上佢網搵

會否係咁sale野?
小鈺鈺
|
請問你有冇地址電話呀?
|
milk2008hk 發表於 19-1-14 22:44
會否係咁sale野?

佢果日做完之後有同我講買10次送10次補再95折,我話下次上去補睫毛再決定買唔買,之後走左啦
貓頭雀
|
呢張相係樓主?
唔似真人,似雜誌, 似 model 多啲。
bebebibifamily
|
Hazechan1114 發表於 19-1-14 22:10

請問點登記同地址,details thx
|
貓頭雀 發表於 19-1-14 23:27
呢張相係樓主?
唔似真人,似雜誌, 似 model 多啲。

你太過獎啦,我今年都34歲

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
manmanyip
|
Hazechan1114 發表於 19-1-14 20:44
之前一直都係佐敦植,不過好難book時間,前兩日係fb見到屋企附近開左間新既,扣哂d優惠最後400幾蚊送補睫毛 ...

想知邊間!pm please
anma
|
回覆 Hazechan1114 的帖子

有興趣想知邊間, 可否PM 地址, 電話等資料? 謝謝!
anma
|
回覆 Hazechan1114 的帖子

或者俾個店名我, 我自己search, thanks!
貓頭雀
|
Hazechan1114 發表於 19-1-15 00:54
你太過獎啦,我今年都34歲

好靚呀!
|
貓頭雀 發表於 19-1-15 10:46
好靚呀!

我本身眉毛同睫毛都好少要洗錢先靚
貓頭雀
|
Hazechan1114 發表於 19-1-15 13:29
我本身眉毛同睫毛都好少要洗錢先靚

我想知可以維持幾耐呀 等你報告
vet
|
pls pm. 你條眼線係畫定係紋?
|
vet 發表於 19-1-15 14:29
pls pm. 你條眼線係畫定係紋?

畫嫁,植左睫毛似紋?