生肖相沖相勊

camanbi
|
cinda72. 發表於 19-1-15 11:53
一來,唔想再批,一批就大件事,又一堆人
2來,呢d會唔會發達既都唔批,晒氣,成功需苦幹
3來,得年月,果 ...

想請問什麼資料才批?因為家人事業運麻麻所以想你指教下
cinda72.
|
camanbi 發表於 19-1-15 13:35
想請問什麼資料才批?因為家人事業運麻麻所以想你指教下

唔啦,唔批啦
朱古力妹妹
|
cinda72. 發表於 19-1-15 11:37
約係9月啦,即農曆8月,中秋果個月

我係丫, 仙姐

我係咪好大鑊?
cinda72.
|
朱古力妹妹 發表於 19-1-15 13:50
我係丫, 仙姐

我係咪好大鑊?

冇大鑊架,放低d自尊心,善用你既觀察力,唔將重點放係他人既不是,而係發掘新事物,鑽研力農曆8月幾叻架
yanyanmm
|
charlieXD 發表於 19-1-15 11:31
我媽係虎
我爸係猴
由結婚日日嘈,嘈到仔女大曬就離婚
每個人都有佢既六親緣份,生肖既影響只佔好少部份
你媽媽可能個命格係夫妻緣薄,子女緣重
而有時對你好既人唔一定關係好,好多時要睇成個八字既組合

wcpcelia    發表於 19-1-17 11:30
PANCO
|
bonnyye 發表於 19-1-15 06:01
我又無喎, 我屬雞, 老公係猴, 拍拖結婚加埋17年, 感情好好. 佢好錫我

PANCO
|
cat_koo 發表於 19-1-15 09:04
回覆 bonnyye 的帖子

咁蹺~我都係呢個組合

me 2
bbq_swing
|
cinda72. 發表於 19-1-15 13:53
冇大鑊架,放低d自尊心,善用你既觀察力,唔將重點放係他人既不是,而係發掘新事物,鑽研力農曆8月幾叻架
...

仙姐,如果係新曆82年1月,未立春嘅雞,係咪都麻麻地?近年身體好差,接踵而來未停過,求教
MrsSingSing
|

牛媽鼠B,好夾
屋企好似冇相沖其實咩配搭係相沖

mikikichan24
|
信則有不信則無
MrsSingSing
|
cinda72. 發表於 19-1-15 12:05
照理呢,農曆10月11月既人就唔難頂既,特別係10月,又抵得諗,傻更更咁,幾可愛架,至於點解,咁就要對8字 ...

我女農曆十月
堅傻更更
cinda72.
|
bbq_swing 發表於 19-1-15 14:19
仙姐,如果係新曆82年1月,未立春嘅雞,係咪都麻麻地?近年身體好差,接踵而來未停過,求教
...

4個大字 :義理分清,咪比人利用義氣囉,同6識轉彎,咪死牛一邊脛
bbq_swing
|
cinda72. 發表於 19-1-15 14:30
4個大字 :義理分清,咪比人利用義氣囉,同6識轉彎,咪死牛一邊脛

好中
ey9302004
|
cinda72. 發表於 19-1-15 11:37
約係9月啦,即農曆8月,中秋果個月

我仔屬雞,酉月出世,係咪好差?
cinda72.
|
ey9302004 發表於 19-1-15 14:49
我仔屬雞,酉月出世,係咪好差?

又唔係喎,會減低左過份既自尊心,但同時鑽研力同開創力會提高喎
睇下佢有冇興趣係科研發展啦
syne403
|
我反而覺得屬鷄既人財運唔錯,酉金酉金---有金有金
超級特務
|
麟媽媽 發表於 19-1-15 12:11
我屋企人多差不多十二生肖都齊,一家不知幾和睦和諧,我唔信呢啲嘢,唔通個仔沖個老竇,就唔要佢咩?!
...

我覺得係緣份
唔關生肖事
oilamyoyo
|
cinda72. 發表於 19-1-15 14:55
又唔係喎,會減低左過份既自尊心,但同時鑽研力同開創力會提高喎
...

BABY咁酉年十一月丑时呢⋯⋯唔該指點下贈兩句
cinda72.
|
oilamyoyo 發表於 19-1-15 16:10
BABY咁酉年十一月丑时呢⋯⋯唔該指點下贈兩句

仲大鑊,佢都有個年份睇下,你完全冇天干參考,咪當我神仙先得架,係其他人叫聲仙姐架乍,但我唔係神仙黎架
ey9302004
|
cinda72. 發表於 19-1-15 14:55
...

聽你咁講我都安心D,唔該曬仙姐