美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

唔係喎 用過Dior精華成2千蚊
感覺都比唔上 Astalift 同 Covermark
揀岩夾自己皮膚 平貴都會用

男爵府

回覆樓主:

同埋用過好多人都讚既雪花秀first care serum 其實都唔太差
但之後再用過filorga支粉紅水 5百蚊左右 我個人覺得好過雪花秀果支

男爵府

Rascalbaby 發表於 19-1-15 18:07
回覆 phoenixho 的帖子

Filogra 好用喔,識貨,之前香港未有前我喺法國啲藥房掃貨。佢隻neocica 係做醫美 ...

用緊佢地4樣野 meso mask, optim eyes, hydral hyal同粉水 全部幾好夾我
特別係pump 2-3下 hydral hyal上面再敷meso mask
隻mask咁正 但bk呢到竟然冇人講

男爵府

Rascalbaby 發表於 19-1-15 21:18
回覆 phoenixho 的帖子

冇搵明星賣廣告,淨係屈記賣咪少人知囉但係歐洲啲藥房一定識呢隻牌子,靠口碑

仲有就係佢地一定冇請打手
用晒手頭上既 Astalift 存貨會買多d Filorga 用
我睇佢地FB用alipay hk有折

男爵府

dingDINGding 發表於 19-1-16 22:30
請問粉水係乜? Meso mask 用過無乜特別效果,time filler eyes就唔錯

是支粉紅色既肌底液
Meso mask我第1次用完全冇效果 我估是我果排做完Pico後買黎敷 隻mask既效果唔及Pico大 覺得冇咩特別就放埋1 2邊
到12月再拎返出黎用
嘩。。。反而好有驚喜 第2朝起身皮膚係白淨同feel到有養份 近排唔夠份 樣又殘 用黎急救好掂

男爵府

迷人pinklady 發表於 19-1-16 21:45
當用左貴野又覺得效果唔明顯就會轉返平野
當用用下平野又心思思想轉貴野
係一個循環咁

平平地既AHC有驚喜架都
用過serum lotion同cream
serum 同 lotion 可以用到空瓶
cream就岩岩開黎用 唔太乾燥既天氣用都可以

男爵府

kaheiboy 發表於 19-1-17 12:01
請問邊條line(藍色/銀色?)我只用過佢既防晒都唔錯。

我用過3款都是藍色 我唔知有銀色line添

首頁

尾頁

跳至