水原互生

cinda72.
|
睇清楚呀,我唔係講另一個呀,我唔會去屠場架!
我join左個一個餐,琴日去蒸身,跟手去做第2次,本身我唔駛打斑(其實我要打會去打番pico,因為有jm幫我加左分,又有pico送番次比我 ),所以都係做番laser genesis 嫰膚同增膠原
另外係眼無針埋線,講真,我算係完全冇眼紋,係有個小眼袋(我實搵方法ko佢,不過未搵到
最正部水原,我又要舉起隻中指比大家睇下,呢次可能蒸完身過去,心跳爆左錶 嚇親
過左陣,就慢慢落番去7x,都好d

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
其實我做完上一次,都感覺飽滿左,加上天氣又唔算乾,我呢10幾日冇full過mask,冇用任何特別野,有時淨係沖完涼爽膚水就算,都冇任何乾既感覺
至於無針埋線呢,我本身冇乜眼紋,就只有個小眼袋(我實搵方法ko佢,不過而家未搵到 ),就當係保養住先,冇紋就唔好出啦唔該
A記呢個餐,總共3次,維起2500蚊次,一次過做3部機喎,即係每部8舊水左右,抵食夾大件,做次hydra都1200啦!
所以我好爽手,買左1個餐先,當然我chor多佢地延多4個月
不過其實我諗,我應該唔駛8個月做得晒,重點係3部機都唔痛,可以訓到覺
cinda72.
|
我自問怕左d滿滿十大酷刑啦,除左隻小眼袋,如果有方法除到佢,我會考慮再受刑
係而家呢個狀態,可以脫苦海,做住保養先算啦
candyminmin
|
我都做左一次啦
其實幾舒服淨係暖暖地
佢有冇話要做幾多次先見效?

cinda72.
|
candyminmin 發表於 19-1-15 16:10
我都做左一次啦
其實幾舒服淨係暖暖地
佢有冇話要做幾多次先見效?

其實我做1次,都覺得一定好過ballasonic先,bellasonic都要咁既價錢啦,仲打樁咁既款,我頂唔到
我當佢長期重補濕咁做架啦,而且就過年,做得密小小,過年前後大把應酬,咪肉肉酸酸見人啫
我自己上次做完,完全唔乾,都冇做自家既補濕facial ,又冇用特別野,都頂到下
Cts99
|
而家join$7500 plan可以揀任何treatment 添!
連hydra facial都可以,所以我無試就即刻join左

眼部無針埋線對我眼浮腫係即刻見效!
但水原部機,我就暫時feel唔到有咩功效
yingying貝
|
Cts99 發表於 19-1-15 21:39
而家join$7500 plan可以揀任何treatment 添!
連hydra facial都可以,所以我無試就即刻join左

Jm水原果部係咪都係導入架?如果係,同hydra facial 一齊做咪唔啱囉
wing_tt
|
支持哈哈
dolceee
|
Cts99 發表於 19-1-15 21:39

揀任何treatment 即係咩意思呀?
genesis 可以換其他?咁眼無針換唔換得呢?
Cecibaby123
|
dolceee 發表於 19-1-15 22:51
揀任何treatment 即係咩意思呀?
genesis 可以換其他?咁眼無針換唔換得呢?
...

我都問左 總之任何療程買夠$7500 可送三次水原 意思當五次genesis $1500*5=$7500 就可送三次水原
Cecibaby123
|
我都覺得好抵 諗緊join唔join
主要想收毛孔 但唔知genesis有冇效
因為之前試過六次fraxel 超有效好鍾意皮膚好靚
又心思思想再打 但始終有創傷又貴諗下好唔好做d溫和d但有效既代替
dolceee
|
Cecibaby123 發表於 19-1-15 23:17
我都問左 總之任何療程買夠$7500 可送三次水原 意思當五次genesis $1500*5=$7500 就可送三次水原
...

咁都幾好喎
我本身打左幾次1064...
唔知可唔可以買7次1064 加個水晶晶咁呢?
覺得我本來每月用1000
而家買套餐就每月2500 俾double 唔只
仲未計之後keep 住做長遠更貴
成日有因少失大既感覺
而且佢間中都有岩用既promotion (有時1064 八折,送mask 等等)
而家就lock 死俾正價
Cts99
|
dolceee 發表於 19-1-15 23:38
咁都幾好喎

同埋3個月你唔會打得哂7次1064!
Cecibaby123
|
dolceee 發表於 19-1-15 23:38
咁都幾好喎

如果水原互生真係有效都幾抵做

因為我之前都有諗過去萬幾蚊個間水原共生做

Cts99
|
yingying貝 發表於 19-1-15 22:37
Jm水原果部係咪都係導入架?如果係,同hydra facial 一齊做咪唔啱囉

水原有part係類似導入透明質酸
我問過,佢地答可以mix埋hydra facial做WO又
但我仲未試咁做呀!
Cecibaby123
|
Cts99 發表於 19-1-15 23:41
同埋3個月你唔會打得哂7次1064!

佢同我講係四個月內完成
一個月一次最多只可打到五次
Eg: 1/2-1/6 : 1/2、1/3、1/4、1/5、1/6
Cts99
|
Cecibaby123 發表於 19-1-15 23:17
...

但點做得切5次?還是其實有得傾下呢期限?
Cts99
|
Cecibaby123 發表於 19-1-15 23:48
佢同我講係四個月內完成
一個月一次最多只可打到五次
Eg: 1/2-1/6 : 1/2、1/3、1/4、1/5、1/6

Oh!佢offer 我3個月咋!不過我又無特別要求
Cecibaby123
|
Cts99 發表於 19-1-15 23:49
但點做得切5次?還是其實有得傾下呢期限?

呢個都係我其中一個原因未買住
一係就揀d可以唔洗相隔咁耐時間做/ 三樣一齊做既療程

cinda72.
|
Cts99 發表於 19-1-15 23:46
水原有part係類似導入透明質酸
我問過,佢地答可以mix埋hydra facial做WO又
但我仲未試咁做呀!

拿,我唔會咁mix啦,因為重複做類似既野,晒左
最好係打laser後做,唔駛驚乾,hydra留番有需要先做啦