水原互生

yingying貝
|
Cts99 發表於 19-1-15 23:46
水原有part係類似導入透明質酸
我問過,佢地答可以mix埋hydra facial做WO又
但我仲未試咁做呀!

如果重覆都係導入就好似冇必要,我諗係夾住laser做比較適合喇
ktang0
|
嚇死寶寶, 我幾驚俾人滅埋口
ktang0
|
yingying貝 發表於 19-1-16 00:07
如果重覆都係導入就好似冇必要,我諗係夾住laser做比較適合喇

唔係喎我睇IG有個女仔係hydra 加水原,效果勁好。不過佢係做唔加tns嘅hydra
JJ71
|
cinda72. 發表於 19-1-15 23:58
拿,我唔會咁mix啦,因為重複做類似既野,晒左
最好係打laser後做,唔駛驚乾,hydra留番有需要先做啦 :meo ...
仙姐想請敎你,我開始左做BTL今個星期會做第三次,
過年前會做埋第四次BTL,如果接住開水原,
兩者有冇分別,
會不會晒左
?

issactmaria
|
Cecibaby123 發表於 19-1-15 23:48
佢同我講係四個月內完成
一個月一次最多只可打到五次
Eg: 1/2-1/6 : 1/2、1/3、1/4、1/5、1/6

4個月唔係去到31/5咩?
me920
|
cinda72. 發表於 19-1-15 15:47
其實我做完上一次,都感覺飽滿左,加上天氣又唔算乾,我呢10幾日冇full過mask,冇用任何特別野,有時淨係沖 ...
呢個同超頻比, 效果有咩唔同呀?
MissMusic
|
我都想問下,上次佢地話 xeo 和水原一齊做係最好嘅,我聽佢地專業意見, 但做完都好似睇唔到效果咁

打1064都應該去到少少斑吧?
Cts99
|
MissMusic 發表於 19-1-16 10:15
我都想問下,上次佢地話 xeo 和水原一齊做係最好嘅,我聽佢地專業意見, 但做完都好似睇唔到效果咁

打1064 ...

X2 暫時feel唔到水原既效果
Cts99
|
cinda72. 發表於 19-1-15 23:58
拿,我唔會咁mix啦,因為重複做類似既野,晒左
最好係打laser後做,唔駛驚乾,hydra留番有需要先做啦 :meo ...

收到
cinda72.
|
JJ71 發表於 19-1-16 09:10
仙姐想請敎你,我開始左做BTL今個星期會做第三次,
過年前會做埋第四次BTL,如果接住開水原,
兩者有冇分別,

唔會晒,因為一個係增生膠原,而水原係細胞修復同補水,有互相幫助tim呀
cinda72.
|
MissMusic 發表於 19-1-16 10:15

打1064 ...

水原唔係即時效果既機黎架
佢係底層修復,所以面冇咁覺
但我做得機多,佢果種係內,係令你唔用甚至少用護膚品都冇問題
MissMusic
|
cinda72. 發表於 19-1-16 11:26
水原唔係即時效果既機黎架
佢係底層修復,所以面冇咁覺
但我做得機多,佢果種係內,係令你唔用甚至少用護 ...

咁我下次去應該做 1064定 xeo好呢?
我想去暗瘡印呀!

講抵就 xeo, 顧問話平時1500元, 但1064只係1000元, 但我又想去印。 應該點好呢?
cinda72.
|
MissMusic 發表於 19-1-16 11:42
咁我下次去應該做 1064定 xeo好呢?
我想去暗瘡印呀!

Xeo係嫰膚,去唔到印架,
我係一個貪心的人,點都會試一次拎下著數先
1064平時點打都得啦
MissMusic
|
cinda72. 發表於 19-1-16 11:45
1064平時點打都得啦 :wahah ...

咁仲有2次, 做返1064好d ?
MissMusic
|
cinda72. 發表於 19-1-16 11:45
1064平時點打都得啦 :wahah ...

另外, a姐有無pico打㗎?
聽聞打pico好過打1064,是嗎?
cinda72.
|
MissMusic 發表於 19-1-16 11:46
咁仲有2次, 做返1064好d ?

試左,睇埋效果,下次先決定啦
cinda72.
|
MissMusic 發表於 19-1-16 11:47
另外, a姐有無pico打㗎?
聽聞打pico好過打1064,是嗎?

A+冇架,得a妹有
邊樣好睇你係面定荷爾蒙斑啦
但去黃美白一定係pico好
me920
|
cinda72. 發表於 19-1-16 11:47
試左,睇埋效果,下次先決定啦
水原同超頻有咩分別呀?
MissMusic
|
cinda72. 發表於 19-1-16 11:48
A+冇架,得a妹有