水原互生

cherry_k
|
cinda72. 發表於 19-1-16 11:50
一個係增生膠原,一個係細胞修復同補水
超頻做完出黎會乾,水原唔會乾,仲補濕既
...

仙姐,想請教一下,想收緊下巴同腮位應該做咩有效?(我30+少少鬆,剛做左3次無針埋線,係蘋果肌漲左少少)thx

cinda72.
|
cherry_k 發表於 19-1-16 13:13
仙姐,想請教一下,想收緊下巴同腮位應該做咩有效?(我30+少少鬆)thx

唔怕痛,hifu,驚痛,無針埋線,但次數會多左
cherry_k
|
cinda72. 發表於 19-1-16 13:14
唔怕痛,hifu,驚痛,無針埋線,但次數會多左

仙姐,你覆得好快
我岩岩編輯左,我已做左3次無針埋線未見收緊, 仲有2次未做
cinda72.
|
cherry_k 發表於 19-1-16 13:16
仙姐,你覆得好快
我岩岩編輯左,我已做左3次無針埋線未見收緊, 仲有2次未做
...

無針冇咁快架,唔痛又平d,都估到啦
如果覺得慢,做幾次hifu,之後無針平價保養啦
我自己就頂唔到d 滿清十大酷刑,做無針保養算架啦
藍寶馬
|
cinda72. 發表於 19-1-16 13:21
無針冇咁快架,唔痛又平d,都估到啦
如果覺得慢,做幾次hifu,之後無針平價保養啦
我自己就頂唔到d 滿清十 ...

請問如果塊面無肉,啱唔啱做無針埋線呢?我想增骨膠原同提升
cinda72.
|
藍寶馬 發表於 19-1-16 13:56
請問如果塊面無肉,啱唔啱做無針埋線呢?我想增骨膠原同提升

唔好做全面囉,做局部
infate
|
仙姐,想問吓如果想收細毛孔 去痘印 a+邊個療程比較合適?thanks
cinda72.
|
infate 發表於 19-1-16 20:55
仙姐,想問吓如果想收細毛孔 去痘印 a+邊個療程比較合適?thanks

試下genesis 丫
infate
|
cinda72. 發表於 19-1-16 23:50
試下genesis 丫

多想你吖仙姐
Cecibaby123
|
cinda72. 發表於 19-1-16 23:50
試下genesis 丫

Picosure蜂巢頭定genesis效果好d呀
cinda72.
|
Cecibaby123 發表於 19-1-17 18:48
Picosure蜂巢頭定genesis效果好d呀

Picosure冇試過,要打蜂巢頭我打enlighten 啦
ktang0
|
我做左兩次水原互生,覺得皮膚好似無咁乾,同埋有彈性左咁。不過皮膚細胞有冇收復左就真係唔知啦
wing_tt
|
ktang0 發表於 19-1-19 10:20
我做左兩次水原互生,覺得皮膚好似無咁乾,同埋有彈性左咁。不過皮膚細胞有冇收復左就真係唔知啦:h ...
膚色有好到嗎?
ktang0
|
wing_tt 發表於 19-1-19 12:12
膚色有好到嗎?

我自己就唔覺有咩分別,但係我朋友就話覺得我好似望落紅潤左咁。所以我覺得呢部機應該係要做幾次先得,之前治療師話效果係要一次一次咁儲返黎喎
cinda72.
|
ktang0 發表於 19-1-19 10:20
我做左兩次水原互生,覺得皮膚好似無咁乾,同埋有彈性左咁。不過皮膚細胞有冇收復左就真係唔知啦:h ...

係彈左架
我做左2次,genesis+水原呢個配合
明顯我覺得嫰左,彈左
咁當然我唔排除之前做既維修保養都有幫助,但分得到係有加強到
我驚緊a+做完呢個餐,之後單次就煩,我問過要3000蚊次
呢個套餐我列入恆常保養系列,除非有更好既出啦
我自己計過數,做一次hydra都1200,雖然而家要2500一個月,但就3部機,除左冇吸黑頭酒米呢part,但嫰膚同補濕效果更勝一酬,仲多個無針埋線眼去keep住眼紋,對我黎講就好抵啦
最多清酒米黑頭我用番mask 15囉
wing_tt
|
cinda72. 發表於 19-1-19 14:03
係彈左架
明顯我覺得嫰左,彈左
CIN姐你係邊度買MASK15?
cinda72.
|
wing_tt 發表於 19-1-19 14:31
CIN姐你係邊度買MASK15?

之前係love Share beauty買
lingluk1306
|
cinda72. 發表於 19-1-19 14:03
係彈左架
明顯我覺得嫰左,彈左

我上星期去左做水原 ,治療師同我講話優惠價做水原個promotion 係會一直持續 ,仲叫我放心唔洗買定
cinda72.
|
lingluk1306 發表於 19-1-20 00:10
我上星期去左做水原 ,治療師同我講話優惠價做水原個promotion 係會一直持續 ,仲叫我放心唔洗買定:surpri ...

咁就好啦,呢個plan我當恆常保養做
queenyeeyee
|
lingluk1306 發表於 19-1-20 00:10
我上星期去左做水原 ,治療師同我講話優惠價做水原個promotion 係會一直持續 ,仲叫我放心唔洗買定:surpri ...

請問係指邊個promotion? $7500 plan 定係 任何treatment加$1000做水原? 謝謝