水原互生

lingluk1306
|
queenyeeyee 發表於 19-1-20 07:52
請問係指邊個promotion? $7500 plan 定係 任何treatment加$1000做水原? 謝謝

任何療程加$1000果個
issactmaria
|
queenyeeyee 發表於 19-1-20 07:52
請問係指邊個promotion? $7500 plan 定係 任何treatment加$1000做水原? 謝謝

要3個月內完成指定$7500選項療程,才會送水原。如不是指定療程內,一些貴價療程如買過$7500,又可在3個月內完成都可以再問問有無得送,療程與水原也要在3 個月內完成!
ktang0
|
issactmaria 發表於 19-1-20 10:08
要3個月內完成指定$7500選項療程,才會送水原。如不是指定療程內,一些貴價療程如買過$7500,又可在3個月 ...

對對,我朋友就是做scarlet送水原。不過就唔可以同一日做,要分開兩日做
me920
|
ktang0 發表於 19-1-20 11:00
對對,我朋友就是做scarlet送水原。不過就唔可以同一日做,要分開兩日做
...
點解scarlet不可同一日做? 我問1064佢可以同一日做埋
其實水原互生係保濕?
issactmaria
|
me920 發表於 19-1-25 09:55
點解scarlet不可同一日做? 我問1064佢可以同一日做埋
其實水原互生係保濕?

因Scarlet會有傷口,如要做水原互生也要在Scarlet之 前做!
me920
|
issactmaria 發表於 19-1-25 10:04
因Scarlet會有傷口,如要做水原互生也要在Scarlet之 前做!
哦, 咁1064冇傷口?不會結焦嗎?

Zaleung
|
請問如果兩邊面額有少少鬆,想收返緊緻啲,同埋減幼紋收毛孔,應該做乜treatment 好呢
issactmaria
|
me920 發表於 19-1-25 10:09
哦, 咁1064冇傷口?不會結焦嗎?

1064 係屬於laser, 而scarlet並不是,所以傷口會多些!
me920    發表於 19-1-25 10:52
ktang0
|
Zaleung 發表於 19-1-25 10:15
請問如果兩邊面額有少少鬆,想收返緊緻啲,同埋減幼紋收毛孔,應該做乜treatment 好呢
...

鬆可以試下無針埋線。毛孔唔嚴重我覺得co2 laser facial 也不錯
candycakee
|

我做左一次水原真係好正
join 左7500 plan
但BA 同我講有效9個月
ktang0
|
candycakee 發表於 19-1-25 10:52
我做左一次水原真係好正

會唔會係你本身有聖誕優惠?
我都覺得皮膚感覺係好咗,你又覺得佢有咩正呀
cinda72.
|
Zaleung 發表於 19-1-25 10:15
...

你咁多樣野,冇1個treatment 可以一次過滿足你既願望架喎
鬆就無針埋線,減幼紋就記得做足補濕,收毛孔就combo
cinda72.
|
candycakee 發表於 19-1-25 10:52
我做左一次水原真係好正

Wa,你拎到咁長呀?
candycakee
|
cinda72. 發表於 19-1-25 12:27
Wa,你拎到咁長呀?

係呀
我問左佢兩次
因為你地話可以extend 一個月
我就照問
佢話3樣野可以分開做
所以係9個月喎
candycakee
|
ktang0 發表於 19-1-25 11:41
會唔會係你本身有聖誕優惠?
我都覺得皮膚感覺係好咗,你又覺得佢有咩正呀
...

我果日連hydrafacial 一齊做
做完真係勁補濕
第二日塊面好有光澤
cinda72.
|
candycakee 發表於 19-1-25 12:34
係呀
我問左佢兩次
因為你地話可以extend 一個月

你問清啦,3樣野可以分開做?
不過我都會一take過,做完laser實乾既
candycakee
|
cinda72. 發表於 19-1-25 12:36
你問清啦,3樣野可以分開做?
不過我都會一take過,做完laser實乾既

我唔知個BA新定唔識
不過我都打算4個月會完成
cinda72.
|
candycakee 發表於 19-1-25 12:37
我唔知個BA新定唔識
不過我都打算4個月會完成

我肯定唔會4個月就做晒
不過拎長d以防萬一啫
Zaleung
|
cinda72. 發表於 19-1-25 12:25
你咁多樣野,冇1個treatment 可以一次過滿足你既願望架喎
鬆就無針埋線,減幼紋就記得做足補濕,收毛孔就c ...

Thanks, 咁hifu 同無針埋線係咪都一樣做緊緻效果呢?
littlegirl3298
|
candycakee 發表於 19-1-25 12:35
我果日連hydrafacial 一齊做
做完真係勁補濕
第二日塊面好有光澤

Hydra有無加tns?