水原互生

cinda72.
|
bin 發表於 19-2-11 15:43
所以度緊

Hydra好呀,清潔補濕,打完1064或者pico,導入枝tns時就知咩事
一陣就索晒,塊面好似吸濕大笨象咁
anna.cc
|
bin 發表於 19-2-11 15:24
問左隔三星期做一次1064,就可以做到五次,都係要四個月完成

3星期一次會唔會太密左少少?
雖然個plan真係幾吸引,但我都係唔勉強join lu...萬一中間皮膚有啲咩敏感呀盛要停,join左就好似迫住做又唔係,唔做又唔係咁時間上預鬆少少好似好啲
bin
|
anna.cc 發表於 19-2-12 21:10
雖然個plan真係幾吸引,但我都係唔勉強join lu...萬一中間皮膚有 ...

我都唔會join 五次 ,或者考慮加其他療程

anna.cc
|
bin 發表於 19-2-12 21:11

我都唔會join 五次 ,或者考慮加其他療程

諗掂分享下喎!
MongLeung
|
anna.cc 發表於 19-2-12 21:10
雖然個plan真係幾吸引,但我都係唔勉強join lu...萬一中間皮膚有 ...

我自己就暫停去A妺做pico, join三次正價雞尾酒咪就係$7500,啱啱好
anna.cc
|
MongLeung 發表於 19-2-12 23:24
我自己就暫停去A妺做pico, join三次正價雞尾酒咪就係$7500,啱啱好

有無傾過有無機會extend多過四個月?
ktang0
|
anna.cc 發表於 19-2-13 00:00
有無傾過有無機會extend多過四個月?

我都想知有冇人可以爭取到超過四個月
bin
|
ktang0 發表於 19-2-13 02:05

我估最多只可以四個月,先前有jm問過,我都問過

bin
|
anna.cc 發表於 19-2-12 21:31
諗掂分享下喎!

我見到a妹有 pico + excel v $2880 (non peak time)又心大心細
tung0409
|
MongLeung 發表於 19-2-12 23:24

雞尾酒係咪1064打斑加v beam 去紅?
anna.cc
|
bin 發表於 19-2-13 10:49
我見到a妹有 pico + excel v $2880 (non peak time)又心大心細

Me too!! 有選擇困難症
cinda72.
|

呢個真係抵到爛
我等a+果d完晒,就轉返去a妹做呢個
bin
|
cinda72. 發表於 19-2-13 13:22
呢個真係抵到爛

勁吸引
bin
|
cinda72. 發表於 19-2-13 13:22
呢個真係抵到爛

我問左早鳥優惠做到三月份咋
ktang0
|

Omg!!!!又有優惠咁吸引!不過我返Office工,冇可能係佢個早鳥時間去到,無福消受
szeszephoebe
|
ktang0 發表於 19-2-13 02:05
果日join左7500優惠, 佢只係話水原要3個月內做完,
無同我講我買既都有限期
ktang0
|
szeszephoebe 發表於 19-2-13 14:57
無同我講我買既都有限期
...

你買咗咩treatment??
issactmaria
|
bin 發表於 19-2-13 10:17
我估最多只可以四個月,先前癰jm問過,我都問過

每一個優惠只可extend到4個月,除非你買多另一個package就可以再extend 多4個月!
szeszephoebe
|
ktang0 發表於 19-2-13 15:15
你買咗咩treatment??
我全部買晒irevive
issactmaria
|
szeszephoebe 發表於 19-2-13 14:57
無同我講我買既都有限期
...

我記得好似水原及買嘅療程都要指定日期前完成,因為我都記得當時我計過期是否能完成!