自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

sfuhsg 發表於 19-1-16 07:26
拎綜援$20入場費,我識人一個暑假去幾次我就年年等生日先捨得去

我都係,只有生日才捨得去

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

兩件垃圾累人累物累下一代

子爵府

上次就應該判監!垃圾!禍害下一代!

侯爵府

Mnbvcxdsa 發表於 19-1-16 08:28
我而家先知拎綜援$20入場,我靠自己辛苦搵錢,都唔捨得買飛去海洋公園,我都係等生日先捨得去
...

普通人家,比你$20入場你都唔得閒成日去,係佢地先咁得閒

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

人渣

男爵府

回覆樓主:

個法官問錯問題,呢啲人點會覺得醜?佢地只會覺得唔好彩,俾人捉到!

大宅

happybebebe 發表於 19-1-16 12:14
我認為海洋公園應該cut綜援廿蚊入場費啦,生日都免費咖啦

對,我哋一家人買年票都要用幾錢元。拿綜援同去主題公園根本係兩回事。

水晶宮

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

用戶要求終止服務

eziznw 發表於 19-1-16 20:58
對,我哋一家人買年票都要用幾錢元。拿綜援同去主題公園根本係兩回事。
...

所以海洋公園唔應該「消費」綜援人士去營造自己慈善嘅一面。而且又收不到教育綜援人士嘅效果

伯爵府

正廢柴!有手有腳食阿公,冇貢獻之餘,虐待個女,而家仲做賊最可憐係兩個女

男爵府

2018復活節勳章

「一家三口現靠萬餘港元綜援金維生」
兩個大人出去返工都唔止呢個數啦,可能有做出現金嘅兼職

判監啦!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

別墅

回覆樓主

真垃圾!上次佢大女果單已經勁嬲!我都係兔唇,但我媽媽從來都係偏心我,當我寶甘養大!鄧2個小朋友慘!呢d人應該要拎去絕育,唔好害左下一代!

首頁

尾頁

跳至