自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

緣份的天空 發表於 19-1-15 16:36
回覆 PCCW2319 的帖子

我都想學急救,但上網睇話要放幾日假去考試架?是真的嗎? ...

唔一定。紅十字會的密集班係連上五日whole day加考埋試。但也有平日班,連上10星期,考試亦係平日一晚。但每堂3小時,絕對不是興趣班的relaxing,不過係有用既

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

考慮從興趣入手

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

回覆 WinnieCatCat 的帖子

要返3小時...我要返工比較難d喇.

大宅

緣份的天空 發表於 19-1-16 09:56
回覆 WinnieCatCat 的帖子

要返3小時...我要返工比較難d喇.

上平日班是晚上返3小時,真的唔容易

水晶宮

回覆樓主:

學流行曲電子琴

水晶宮

29XX86 發表於 19-1-15 16:15
回覆 vet 的帖子

抽血都有得學?

禁止訪問

禁止訪問

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

煮野食
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

大力大力 發表於 19-1-15 16:28
烹飪班

大力不如開班,教投資。。排隊報名

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-1-16 10:28
推拿

那學?

禁止訪問

水晶宮

集體舞,可健身又夠平,以跳八九年

珊瑚宮

畀面勳章

29XX86 發表於 19-1-15 16:07
唔一定要學術, 一星期只想上一日, 大家有無好提議?

學嘢睇自己興趣啦,每人興趣不同,使鬼問人咩!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

視乎個人興趣

公爵府

回覆樓主:

水泥電工,堅想

有冇女人學?

首頁

尾頁

跳至