在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 131

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

newchun 發表於 19-1-23 22:28
你講講下好開心喎,係時候要停一停諗一諗,唔好諗錯人下

我一向吾會對號入座,你放心

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-1-23 22:24
佢唔係呢埋左咩

唔知喎,做咩呢埋?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-1-23 22:25
車.....講到呢啲,我依家仲如滔滔江水長流不息啊

咁咪好囉

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-1-23 22:27
咁佢有冇面壁思過啊

冇,机照打,波照打,日日都係玩

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-1-23 22:29
我一向吾會對號入座,你放心

提下你姐,唔會就最好

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

newchun 發表於 19-1-23 22:35
唔知喎,做咩呢埋?

唔知喎,可能你叫下佢佢應該會出嚟

雲母殿

newchun 發表於 19-1-23 22:36
咁咪好囉

咁你鍾意長流不息,定係鍾意乾旱d呀

雲母殿

newchun 發表於 19-1-23 22:37
冇,机照打,波照打,日日都係玩

因為阿媽冇丙佢囉

雲母殿

newchun 發表於 19-1-23 22:38
提下你姐,唔會就最好

係咪唔好諗過隔離

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

newchun 發表於 19-1-23 22:23
佢去左睇靓仔喇

啱1 半 加做d office prep, 今朝出site

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至