威院飲糖水

catn1984
|
有無jm試過係威院飲糖水, 如果有問題佢通常係咪即日下午call你, 有無人係等到第2 日先call
Zazayuki
|
catn1984 發表於 19-1-15 18:35
有無jm試過係威院飲糖水, 如果有問題佢通常係咪即日下午call你, 有無人係等到第2 日先call
...

我係聯合 果時佢話二個星期內有野會call羅
catn1984
|
Zazayuki 發表於 19-1-15 19:35
我係聯合 果時佢話二個星期內有野會call羅

嘩, 等咁耐好精神虐待
Zazayuki
|
catn1984 發表於 19-1-15 20:01
嘩, 等咁耐好精神虐待

順其自然咋 冇一心等佢電話
話時話 果杯野堅難頂
catn1984
|
Zazayuki 發表於 19-1-15 20:04
順其自然咋 冇一心等佢電話
話時話 果杯野堅難頂

飲完反胃反左2 個鐘
C_line_pi
|
會呀,第二日會收到call,
原本以為即日收到電話,仲勁開心諗住無事
haha748494
|
回覆 Zazayuki 的帖子

Agree!我爭D嘔左出黎添,好彩都冇事。
kitkitboo
|
catn1984 發表於 19-1-15 18:35
...

係。

射手貓
|
catn1984 發表於 19-1-15 20:34
飲完反胃反左2 個鐘

個杯野真係攞你命9000
我好辛苦先頂到離開醫院先嘔
射手貓
|
haha748494 發表於 19-1-16 15:13
回覆 Zazayuki 的帖子

Agree!我爭D嘔左出黎添,好彩都冇事。

但我個日好多媽媽都好快飲晒 係得我1個好似誓願甘,禁食後1早飲里杯野真係地獄
haha748494
|
回覆 射手貓 的帖子

系吖,你順利pass未吖?
射手貓
|
haha748494 發表於 19-1-21 22:58
回覆 射手貓 的帖子

系吖,你順利pass未吖?

Pass左
佢話即日2點前無電話=pass
有咩意外今日上午一定有電話。
我下晝仲立即開包糖慶祝
小粉團媽咪
|
我果日無飲水,所以飲得算快,但抽血就難少少,因為身體無水份,杯糖水係有少少確喉,分左4~5啖飲,飲左2分幾鐘
李露眉
|
射手貓 發表於 19-1-21 00:18
但我個日好多媽媽都好快飲晒 係得我1個好似誓願甘,禁食後1早飲里杯野真係地獄
...

haha748494
|
回覆 射手貓 的帖子

恭喜晒,你仲覺得糖食唔夠呀
射手貓
|
haha748494 發表於 19-1-22 22:00
回覆 射手貓 的帖子

恭喜晒,你仲覺得糖食唔夠呀

勁鐘意食甜品/軟糖同垃圾野,因為飲糖水已經戒晒,忍左好耐。
射手貓
|
小粉團媽咪 發表於 19-1-22 14:04
我果日無飲水,所以飲得算快,但抽血就難少少,因為身體無水份,杯糖水係有少少確喉,分左4~5啖飲,飲左2分 ...

個杯野可以5啖飲晒真係勁
haha748494
|
回覆 射手貓 的帖子

我平時唔鐘意食垃圾嘢,但陀BB之後好想信漢堡,薯條,可樂。
射手貓
|
haha748494 發表於 19-1-23 21:37
回覆 射手貓 的帖子

我平時唔鐘意食垃圾嘢,但陀BB之後好想信漢堡,薯條,可樂。 ...

係呀
kfc,m記,薯片,o者哩,可樂,公仔麵! 好記得頭3個月無興趣,放落口都唔想吞。3個月後有日開始突然好想食,停唔到,有晚連食2包大薯片,到第3晚覺得唔對路,里d野唔食得之後唔再食。可樂小心d喎,同咖啡一樣有唔記得左乜,飲得多對阿b唔好,我都係間唔中半杯止下癮
haha748494
|
回覆 射手貓 的帖子

系吖,好好笑,以前未陀細B,覺得呢D好高熱量,好少食,即使大囝食緊,我都唔會食。