論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

其實可以報警話佢 騷擾,阿 sir打電話叫佢 stop佢就唔敢

大宅

好媽媽勳章

lily-of-valley 發表於 19-1-16 10:25
D人好衰, 攪事攪非。 你個女又咁純, 不如問你個女舊姐姐對你點? 叫新姐姐走, 舊姐姐返來打你好唔好? ...

唉,我女係人地對佢唔好,佢會好快忘記,佢話舊姐姐以前都有同佢玩,都有關心佢
對於新姐姐,始終未有深感情,因為始終得幾個月

大宅

好媽媽勳章

winya 發表於 19-1-16 11:06
其實可以報警話佢 騷擾,阿 sir打電話叫佢 stop佢就唔敢

阿sir無阻嚇作用,因為太林,根本唔怕佢,但都唔會怕我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

R_P0505 發表於 19-1-16 11:12
唉,我女係人地對佢唔好,佢會好快忘記,佢話舊姐姐以前都有同佢玩,都有關心佢
對於新姐姐,始終未有深感 ...
你個女好純, 咁乖, 個衰工人咁對佢都無野, 唯有叫佢舊姐姐已經走咗, 佢想偷懒, 借來見你, 其實想唔做野, 你唔好學佢呀, 唔好做幫兇幫佢偷懶。 希望得啦。

男爵府

回覆 R_P0505 的帖子

Police亞 sir, 唔係雇主亞 sir怕警察

大宅

好媽媽勳章

winya 發表於 19-1-16 12:23
回覆 R_P0505 的帖子

Police亞 sir, 唔係雇主亞 sir怕警察

唔好意思,誤會左或者叫表弟打俾佢謝謝你意見

大宅

好媽媽勳章

lily-of-valley 發表於 19-1-16 12:19
你個女好純, 咁乖, 個衰工人咁對佢都無野, 唯有叫佢舊姐姐已經走咗, 佢想偷懒, 借來見你, 其實想唔做 ...

係,都要解釋佢聽

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

R_P0505 發表於 19-1-16 13:49
係,都要解釋佢聽
你女好好, 心地善良, 比衰工人利用。

大宅

好媽媽勳章

lily-of-valley 發表於 19-1-16 14:08
你女好好, 心地善良, 比衰工人利用。

係呀,佢同女出去食野,要個女就佢食佢鍾意嘅野,成日呼喝佢,又氹佢借成千蚊利是錢俾佢
女喺街跌親兩次都唔扶起佢呀,幾可憐
我女之後先同我講,當時無講,跟住我就唔續約了,其實距離續約日子好近,之後我早一個月叫佢走

象牙宮

R_P0505 發表於 19-1-16 14:13
係呀,佢同女出去食野,要個女就佢食佢鍾意嘅野,成日呼喝佢,又氹佢借成千蚊利是錢俾佢
女喺街跌親兩次都 ...
嘩, 小朋錢都打主意, 對你女咁差。 梗係唔想走啦。

轉電話啦。

象牙宮

R_P0505 發表於 19-1-16 14:13
女喺街跌親兩次都 ...
Oh forget, 固網家居電話可加密碼至打得通, 手機有無唔知, 睇吓有密碼可加入? 咁就唔使改電話。

男爵府

回覆樓主:

女電話號碼比你用。
叫女轉電話號碼。
每次衰姐姐打黎你就問佢搵邊個? 佢自報姓名時你就話唔識佢, 應該係打錯。
同其他姐姐都講定, 如果呢個人打黎一律扮唔識。
佢自尊心咁強既人應該會激到7孔生煙。

大宅

好媽媽勳章

Solarflare 發表於 19-1-16 16:33
女電話號碼比你用。
叫女轉電話號碼。
每次衰姐姐打黎你就問佢搵邊個? 佢自報姓名時你就話唔識佢, 應該係打 ...

你講得啱呀,佢自尊心好強,佢叫我唔好同其他印尼姐姐講關於佢嘅野

首頁

尾頁

跳至