自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

佢真係好肉酸,十年前咁小嘅事仲有咩好提 醜怪

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

張繼聰好幽默

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

張繼聰妙回

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

點都好,勁廢,超唔like佢,無原因

珍珠宮

2024年龍年勳章

艾菲BB 發表於 19-1-16 13:22
果條勁廢唔知乜料
一來佢以為自己依家好紅, 當年被人睇小~認為張生有眼不識泰山...
二來搏下, 抽下水咁囉~~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Rubik 發表於 19-1-16 12:58
好彩張生睇到佢comment咋,咪十年後又話唔覆佢

係喎

瑪瑙宮

BK2002 發表於 19-1-16 15:48
一來佢以為自己依家好紅, 當年被人睇小~認為張生有眼不識泰山...
二來搏下, 抽下水咁囉~~
...

紅乜呢?我覺得佢只可以做黑幫裡邊嗰d癈條角色

瑪瑙宮

艾菲BB 發表於 19-1-16 13:25
係,人地已經好幽默咁答咗,佢仲要死chur

係囉,好煩

瑪瑙宮

Poyau 發表於 19-1-16 13:52
幫佢改名嗰位真係高人 原來人如其名

Poyau    發表於 19-1-16 22:33

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

人如其名,勁癈

水晶宮

jtw_ki 發表於 19-1-16 12:44
唯唯唔知做咩冇端端講呢d,張繼聰好似有d尷尬

好鬼煩

公爵府

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

好小家

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

jtw_ki 發表於 19-1-16 12:44
唯唯唔知做咩冇端端講呢d,張繼聰好似有d尷尬

我覺得張咁覆無問題喎
放下自在

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

點解會設定張生好大壓力呢?我唔覺得佢有頹過喎,仲相反好努力做落去

大宅

回覆樓主:

講真我十年前就算日光日白喺條街正面相撞都唔知認唔認得佢,張生夜媽媽仲要戴著黑超見唔到佢直接行過有咩咁出奇

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

搵食啫,犯法呀?(emoji)刷存在感~我想㗎(emoji)(用子華個語氣)

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

應該純粹係發雞盲。
笑C禾!

首頁

尾頁

跳至