唯唯喺張繼聰個ig留言(睇到我想笑)

艾菲BB
|
超級特務 發表於 19-1-16 12:53
張生答得幾得體
輕鬆幽默帶過咪算lor
懶係勵志真係好心啦

係,人地已經好幽默咁答咗,佢仲要死chur
超級特務
|
艾菲BB 發表於 19-1-16 13:25
係,人地已經好幽默咁答咗,佢仲要死chur

可能醒覺自己咗
唯有扮正能量上教會咁
nyfng
|
我不嬲唔鍾意梁,但睇晒三個post又覺得冇乜嘢喎。
佢(一廂情願)以為人哋當年係因為壓力大所以唔想睬人,但係到今時今日終於有成績,梁自己都羨慕,希望有日都好似張咁樣捱出頭來。
梁當日睇唔開,可能覺得連呢個二打六「軟飯王」(我係欣賞張繼聰)都睇唔起佢啦。始終俾人睇小嘅感覺好難受,記住係心裏面都唔出奇。
不過作為男人,又作為公眾人物,佢將件事收在心裏面咪算囉,何必令人以為佢小氣記仇呢。
jasmine0527
|
佢真係廢,唔係扮架喎
秋天與楓葉
|
Rubik 發表於 19-1-16 12:58
好彩張生睇到佢comment咋,咪十年後又話唔覆佢

Msolivialeung
|
勁廢收聲啦
笑話一則仲好講!
係串又點?你又可以點?
Poyau
|
幫佢改名嗰位真係高人 原來人如其名
LEE-Baby
|
超級特務 發表於 19-1-16 12:51
咁芝麻綠豆都記住十年
嘩,佩服!

bkcookie
|
好小家
黐孖妹
|
我唔鐘意佢唔係無原因嘅
Yukyuk
|
終極熊貓 發表於 19-1-16 12:56
呢個答法正好多~
(呢度都有不少人話佢核突,唔欣賞,但請尊重)

回應得好好!
milktealai
|

andyman
|
starrymama 發表於 19-1-16 13:01
佢唔係叫唯唯了

係呀, 而家叫廢廢.
noodleball
|
jasmine0527 發表於 19-1-16 13:36
佢真係廢,唔係扮架喎

堅廢
jtw_ki
|
nyfng 發表於 19-1-16 13:33
我不嬲唔鍾意梁,但睇晒三個post又覺得冇乜嘢喎。
佢(一廂情願)以為人哋當年係因為壓力大所以唔想睬人, ...

其實佢可以私下pm張繼聰解開心結,而家公開講出嚟,當事人真係會好尷尬,始終係明星,應該好驚俾人話佢扮大牌。我諗張生最初應該俾唯唯果兩個留言嚇親,第一個話張生唔理佢,第二個話張生因爲壓力問題所以先唔同佢打招呼,但張生嘅回應似係唯唯諗多咗。其實唯唯剩係留最尾嘅留言就ok(即係幅圖第一個留言),其他兩個留言,私下講咪算囉
sasa0208
|
佢想點
judydywong
|
又想見報
MrsSingSing
|
改完叫勁廢真係有效架喎,真係夠哂勁廢。

eliekim
|
好肉酸
annantbaby
|
叫勁廢係有原因