自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

超過份,收人錢俾咩人食。

公爵府

牛年勳章

好過份

子爵府

禁止訪問

寶石宮

2023年兔年勳章

cy101 發表於 19-1-16 14:26
樓主係當事人? 另一半面包又係咁?

轉載自fb「上水人大聯盟」

https://topick.hket.com/article/2252185/%E7%B6%B2%E6%B0%91%E5%8C%97%E5%8D%80%E9%86%AB%E9%99%A2%E8%B2%B7%E3%80%8C%E7%B4%8D%E7%B1%B3%E5%90%9E%E6%8B%BF%E9%AD%9A%E4%B8%89%E6%96%87%E6%B2%BB%E3%80%8D%E3%80%80%E4%B8%AD%E4%BC%8F%E7%B6%B2%E6%B0%91%EF%BC%9A%E6%83%B3%E6%B8%9B%E8%82%A5%E5%8F%AF%E4%BB%A5%E8%B2%B7%EF%BC%81

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

圍邊

侯爵府

好離譜。
我係食嗰個我會嬲,我唔係食嗰個會爆笑。

琥珀宮

回覆樓主:

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩......

侯爵府

回覆樓主:

子爵府

咁過份

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好過份呀~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

珍珠宮

公爵府

回覆樓主:

珍珠宮

am136 發表於 19-1-16 14:18
有無買過蠱惑的三文治 ?

北區醫院小食部吞拿魚三文治

嘩,菌咗邊就算

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

係真唔係?唔係幾信

伯爵府

嘩⋯

子爵府

https://www.orientalsunday.hk/26 ... 8%85%BF%E6%B2%BB/5/

之前葵興有一單類似, 又係離譜.

首頁

尾頁

跳至