自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

FYY小女時個樣差咁遠?

[p=28, null, left]今日社交網興玩#10yearchallenge,好多藝人都將自己10年前、10年後嘅相放上網,最近憑《大帥哥》天嬌一角而人氣急升嘅譚凱琪就將2009年舊相同2019年新相拼埋一齊對比,佢留言話:「人生有幾多個十年」,相中所見佢真係冇乜點走樣,淨係條眉變咗!網友見到佢張相都話:「都係咁靚」,仲問佢用開邊隻防腐劑添!

而汪詩詩就上載10年前後同老公甄子丹嘅合照,10年來兩公婆都係咁恩愛。而林奕匡喺社交網話:「見大家都玩,我又玩埋一份」10年前嘅佢就一臉稚氣,好有童顏Feel,依家做咗人夫就成熟好多喇!

不過講到最搞笑呢就係游學修,10年前嘅佢竟然似周杰倫?佢將自己嘅相同杰倫嘅「八度空間」唱片封套拼埋一齊,似唔似就見仁見智啦,不過網友都叫佢「唔好扮嘢呀!」

一向出名轉數快嘅森美就上載梳洗前後嘅相:「唔洗(使)等十年先有改變啦!朝頭早起身梳洗前同梳洗後!十分鐘都夠大分別啦!」

游學修10年前個樣係似杰倫?!

譚凱琪條眉唔同咗!

笑咗!

10年來汪詩詩同甄子丹都一樣咁恩愛。

子爵府

子爵府

mickeyeva 發表於 19-1-16 15:51
FYY小女時個樣差咁遠?

森美好笑

大宅

趙學而老左好多

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

譚凱淇keep到
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

森美
你若盛開, 蝴蝶便來!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

森美想點十年前張相

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

游學修果張, 係咪拎錯左?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

洋房

都係啲仔襟睇啲

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fyy 10年前好靚喎
放下自在

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

森美抽水

男爵府

回覆樓主:

森美

大宅

森美

男爵府

男人果然比女人襟老

珍珠宮

回覆樓主

森美好正

游學修張相唔睇字真係以為係姐倫

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

森美真係好搞笑,哈哈,等我上去睇下仲有D咩藝人參加咗

珍珠宮

dasy 發表於 19-1-16 16:26
森美想點十年前張相

係十分鐘前張相

伯爵府

天嬌

珍珠宮

森美,笑左

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

森美

首頁

尾頁

跳至