懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

之前見BK 咁多好評
又見到好多review 都有超清4D 相
所以一早10 week 就book 定羅醫生

到左21 week 極大期望去睇
開初都正常逐樣野都有睇
然後十五分鐘就完左
無開過3D 我話我想睇BB 個樣
佢話咁細個睇唔清楚
開左下拍下B 話影唔到就收工 無影到

話三十週就好清楚 仲要show 俾我老公睇成牆其他BB的4D 相
下 第二D醫生個個都係照結構時會照到架wor
咁係咪暗示佢照到 但叫我三十週番來照多次

番到屋企睇埋d 2D相直頭想喊
Mon 度都清楚 但相度係鬆郁朦 lor
我都唔求4D 一張3D 都無 仲要2D 仲衰過平時產檢

我知好多人實話 健康就得 但有左一世人先一兩次 睇BB 肚入面個樣就得結構呢個黃金機會 佢明唔明有幾失望

複式洋房

大家如果好似我介意要相的
就唔好再搵佢照啦

我問姑娘網上個個都有4D 點解無
佢話係送的 位置岩就送埋

同網上的review 有出入
羅醫生都專業的但要相靚就千祈咪搵佢

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我都係搵佢,都係要我問先開3d, 但只睇到一pat野,佢話bb細喎⋯⋯
大事化小, 小事化毛.........

男爵府

我有喎,仲有2張。一開頭剛瞓低無耐就睇第一次,見bb隻手遮左面,佢話照哂再睇,到差不多照哂其他開第二次。之後我睇返相,佢2次開都有影一張比我。我覺得佢好好...

男爵府

AdadaLin 發表於 19-1-16 17:04
之前見BK 咁多好評

我20週去第二位醫生度照已有4D 好清楚的
唔會太細睇唔到

複式洋房

lovelypowerpuff 發表於 19-1-16 17:54
我20週去第二位醫生度照已有4D 好清楚的
唔會太細睇唔到

係呀 我之前產檢有個醫生送3D 十幾週就照到
覺得佢唔想照都唔好fake 我
最嬲仲要俾其他B的靚相我睇嘛 portfolio 咩

佢由頭到尾都無開過4D 要我問先開左2秒 話BB唔合作就算

以前睇review 佢會幫人照幾次 照到為止

男爵府

之前見BK 咁多好評

其實講到尾係要相啫
講真
4D照結構時係未清楚個樣
另外照結構真係唔係為睇樣

已刪除用户

複式洋房

Carmen8080 發表於 19-1-16 18:40
其實真係未清楚嗰樣 要睇樣真係34週打後先會清楚少少 我有左嗰陣時 每隔兩週去產檢 因為又係心急想睇b
...

我明呀
但唔會乜都一pat 野都照唔到lor

我post 上來無話佢唔專業

只係我唔想其他好想要相的媽媽
做足功課
睇左好多以前有靚相的review
好似我咁失望

要睇佢就要預左無相lor

大宅

我當時另一個醫生結構既,阿b唔望過黎,都係無4D,都係話bb細以後照會清D。

別墅

之前見BK 咁多好評

我都覺得羅醫生好好
細心從來無趕收工無趕接待其他客人

大宅

其實樓主知唔知,首先照結構係2d看的最清晰,其次一般來講產檢2d,3d係唔同價錢,如果醫生free開3d咁係好彩,如果唔開3d都係正常,如果你只係付2500照結構的話

大宅

照結構唔係影bb沙龍相lor,如果我無記錯,羅宇帆2500價錢係無話包相wo,如果想要相,以後落booking的時候記得問清楚,有些醫生係講明有包相包dvd,但係價錢一定唔會係2500

大宅

Carmen8080 發表於 19-1-16 18:40
其實真係未清楚嗰樣 要睇樣真係34週打後先會清楚少少 我有左嗰陣時 每隔兩週去產檢 因為又係心急想睇b
...

Carmen8080,你好!
咁好似你張「BK相」,BB係幾週影?

珍珠宮

我睇其他醫生,睇得好清楚,不過呢~同宜家出世個樣完全唔同咯

已刪除用户

大宅

Carmen8080 發表於 19-1-16 21:32
23週左右

你BB 23週 影得咁清!

咁樓主遇到呢位羅醫生,
又真係好似影得hea D

珍珠宮

我照之前都一樣好期待睇到bb個樣架~

已刪除用户

大宅

我都係搵佢照,覺得佢好細心好好啊,嗰下重覺得佢好過我個產科醫生,佢重同我講其他醫生refer佢照結構既客人,更加要做好d添呀,感覺佢好暖男
可能我好彩bb合作順利照到個樣,反而最後2次普通產檢bb另轉左面照唔到

首頁

尾頁

跳至