自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原於呢度jm介紹既劇, 本來不抱太大期望,
見男女主角顏值不錯就開始睇~
睇完左呢幾日....好失落...不停聽片入面既歌黎止癮!
仲搵埋原著結局睇!吾想完...原來我已經中毒太深....
一齊黎止癮啦~~
鳳凰真係好有型呀~~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

TotoroCAT 發表於 19-1-16 17:38
睇完左呢幾日....好失落...不停聽片 ...

係!仲dl埋歌! 翻睇佢地果part
放下自在

子爵府

回覆樓主:

好睇,我睇左2次。

伯爵府

我係因為女主角 小蚯蚓而睇

男爵府

好睇! 雖然為左捧男二改動不少但書同劇各有各好睇

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

GGmahk 發表於 19-1-16 17:48
好睇,我睇左2次。
我諗我不出三日, 都會忍吾住睇多次

大宅

starbuckscoffee 發表於 19-1-16 18:03
好睇! 雖然為左捧男二改動不少但書同劇各有各好睇
見好多人留言都話配角戲份太多~
男二即係潤玉?書佢好少篇幅嗎?

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我次次翻煲都係鳯凰被殺之後開始

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

TotoroCAT 發表於 19-1-16 18:13

書好似身世果到無咁大編幅

珍珠宮

回覆樓主:

最近先開,唔錯可以追

大宅

睇返後期製作,光是服裝共有3千幾套,,簪子都有上百款,四界都各有風格

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

TotoroCAT 發表於 19-1-16 18:13

無乜! 太后, 佢媽完全無
放下自在

大宅

c.vieri 發表於 19-1-16 18:16
書好似身世果到無咁大編幅
雖然佢都吾錯,但同鳳凰比下去,遜色左啲

珍珠宮

環保接龍勳章

我女都中晒毒, cap晒圖及對白, 首插曲日日唱, 無限loop

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

大宅

我這幾天不停追,就快睇哂,好好睇,人靚衫靚,跟住會好失落

複式洋房

回覆樓主:

但我見個劇簡介,好似"三生三世十里挑花", 請問有無"三生" 咁好睇?

好懷疑,所以冇開黎睇!

大宅

NG78 發表於 19-1-16 18:33
但我見個劇簡介,好似"三生三世十里挑花", 請問有無"三生" 咁好睇?

好懷疑,所以冇開黎睇!

似,但都係咁好睇

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

用咗五日睇哂,好正

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我3日煲哂,花絮又睇完,「上新了故宮」又煲完,而家搵緊鄧倫D片解毒

wcpcelia    發表於 19-1-17 11:23

大宅

王國教室勳章

NG78 發表於 19-1-16 18:33

好懷疑,所以冇開黎睇!

我覺得香蜜好睇好多

首頁
12345...6

尾頁

跳至