自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

sharon26788 發表於 19-1-16 18:47
我3日煲哂,花絮又睇完,「上新了故宮」又煲完,而家搵緊鄧倫D片解毒
...

3日

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

我俾魔尊毒到難以自拔
日又掛住佢夜又掛住佢
寰諦鳳翎同春華秋實都無晒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

c.vieri 發表於 19-1-16 18:15
我次次翻煲都係鳯凰被殺之後開始

落凡間果段都好睇
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

jm Good taste
我睇埋鄧倫一千零一夜解毒,準備開埋爸爸去哪兒3

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

早2日睇完到現在重未回番魂,個腦成日都係火神,火神,火神
點算????
有無第2套戲可以醫到我????

大宅

回覆樓主:

超級好睇。。。。。

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

gracelam 發表於 19-1-16 18:30
我女都中晒毒, cap晒圖及對白, 首插曲日日唱, 無限loop
佢D對白有時都幾深..估估下
最深印像係斗姆元君"近在眼前,眼所至,心所見。汝所見皆彼,彼所見皆汝所見。"
睇多次先明佢講咩

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

NG78 發表於 19-1-16 18:33
但我見個劇簡介,好似"三生三世十里挑花", 請問有無"三生" 咁好睇?

好懷疑,所以冇開黎睇!
三生我睇左幾集就放棄左....對比吾到...
香蜜係開始左就好想追落去!
好緊張到底隕丹幾時會爆~
吾好懷疑,今日就開始啦

大宅

sharon26788 發表於 19-1-16 18:47
我3日煲哂,花絮又睇完,「上新了故宮」又煲完,而家搵緊鄧倫D片解毒
...

"鄧倫D片" 我都要解毒...help...有咩好介紹?

珍珠宮

環保接龍勳章

TotoroCAT 發表於 19-1-17 10:24
"鄧倫D片" 我都要解毒...help...有咩好介紹?

一千零一夜, 女一係熱巴, 不過套劇有少少無聊, 我為左鄧倫都睇晒

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

翡翠宮

減齡達人勳章

TotoroCAT 發表於 19-1-16 18:13
見好多人留言都話配角戲份太多~
男二即係潤玉?書佢好少篇幅嗎?

我好鍾意男二呀

翡翠宮

減齡達人勳章

NG78 發表於 19-1-16 18:33
但我見個劇簡介,好似"三生三世十里挑花", 請問有無"三生" 咁好睇?

好懷疑,所以冇開黎睇!

我覺得三生唔好睇,香蜜正好多

伯爵府

florapang0426 發表於 19-1-17 10:46
我好鍾意男二呀

男二現實版太瘦太細個,但呢套戲太完美,我未見個一個男古裝出黎係咁仙樣,佢笑起上黎真係無得頂,完美到一個點,講樣講做型佢好過男一,男一係陽光氣

翡翠宮

減齡達人勳章

fatping 發表於 19-1-17 10:51
男二現實版太瘦太細個,但呢套戲太完美,我未見個一個男古裝出黎係咁仙樣,佢笑起上黎真係無得頂,完美到 ...

冇錯,就係仙氣,佢著白袍簡直 加埋個笑容,殺死人,講樣我會揀佢多過男一

伯爵府

florapang0426 發表於 19-1-17 10:52
冇錯,就係仙氣,佢著白袍簡直 加埋個笑容,殺死人,講樣我會揀 ...

其實佢有樣有真心,好專一,人都係好,只係佢背景同女主角唔喜歡佢先變,愛情無係得勉強,唔鍾意就係唔鍾意

翡翠宮

減齡達人勳章

fatping 發表於 19-1-17 10:56
其實佢有樣有真心,好專一,人都係好,只係佢背景同女主角唔喜歡佢先變,愛情無係得勉強,唔鍾意就係唔鍾 ...

我未睇到佢變呀,37集咋

伯爵府

florapang0426 發表於 19-1-17 10:57
我未睇到佢變呀,37集咋

Sorry,轉左劇情添

大宅

王國教室勳章

fatping 發表於 19-1-17 10:51
男二現實版太瘦太細個,但呢套戲太完美,我未見個一個男古裝出黎係咁仙樣,佢笑起上黎真係無得頂,完美到 ...

我覺得潤玉演技比鄧倫好, 好好睇

翡翠宮

減齡達人勳章

fatping 發表於 19-1-17 11:06
Sorry,轉左劇情添

唔緊要,我睇片頭都知佢會變

伯爵府

Lobubu 發表於 19-1-17 11:09
我覺得潤玉演技比鄧倫好, 好好睇

睇完佢真人既訪問我覺得係,鄧倫其實唔算靚仔啦我開頭睇唔知佢咩水,心諗點解揾個咁既人做男一,但佢有佢既魅力,好陽光角色又好,越睇越鍾意佢

首頁
12345...6

尾頁

跳至