自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

TotoroCAT 發表於 19-1-17 15:12
我都係咁講,論演投鳳凰真係不及潤玉,吾怪得導演會放咁多戲份比佢~
但我心中只有鳳凰,連我自己都控 ...

潤玉演得好,無奈敵不過鳳凰魔界的不覊做型同純純的愛

楊紫,以前無論拍戲同綜藝我都麻麻地佢。香蜜眼前一亮。小淘淘懵懂天真,聖女成熟端莊,知道真相後的悔恨愛虐,好鮮明,特別在眼神和小動作上,有時我甚至覺得好似由三個人做

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

衹愛鄧倫

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cinda72. 發表於 19-1-17 16:29
水神爹爹都唔差架
講起佢~我好鐘意佢套衫

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

白毛毛 發表於 19-1-17 16:46
潤玉演得好,無奈敵不過鳳凰魔界的不覊做型同純純的愛

楊紫,以前無論拍戲同綜藝我都麻麻地佢。香 ...
係呀~楊紫初初覺得佢靚係靚既,但好似無咩特色,睇耐左又吾差,做戲都幾自然

水晶宮

NG78 發表於 19-1-16 18:33
但我見個劇簡介,好似"三生三世十里挑花", 請問有無"三生" 咁好睇?

好懷疑,所以冇開黎睇!

香蜜開頭好搞笑,睇得好開心
我鍾意香蜜多過三生三世

水晶宮

cinda72. 發表於 19-1-17 16:44
咁緊係鄧倫正啦
又高大,身材一流

加埋鄧倫磁性嘅聲音,簡直大愛

大宅

黃家大少奶 發表於 19-1-17 16:22
如果想睇鄧倫d 片解毒, 可以睇綜藝(我是大偵探) 集集都有佢。好好睇,佢係入面好可愛 ...
多謝你提供解藥!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cinda72. 發表於 19-1-17 16:44
咁緊係鄧倫正啦
又高大,身材一流
開頭睇時, 成日以為自己睇緊韓劇~
放下自在

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 TotoroCAT 的帖子

請問那裡有得睇, 謝謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

快樂鳥 發表於 19-1-17 18:23
回覆 TotoroCAT 的帖子

請問那裡有得睇, 謝謝
UTUBE
放下自在

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 19-1-17 18:24
UTUBE

Thx

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

TotoroCAT 發表於 19-1-16 18:11
我諗我不出三日, 都會忍吾住睇多次

男爵府

TotoroCAT 發表於 19-1-16 17:38
原於呢度jm介紹既劇, 本來不抱太大期望,
見男女主角顏值不錯就開始睇~
睇完左呢幾日....好失落...不停聽片 ...

請問邊度有得睇呢

公爵府

我睇完都兩個月了,但仍中毒中,基本上每日都重温片段,係ig 和 youtube 不停睇片段和花絮,手機已dl左啲歌,喜歡了男女主角,留意佢地的ig ,無論睇幾多次都很虐心

大宅

c.vieri 發表於 19-1-16 18:15
我次次翻煲都係鳯凰被殺之後開始

被殺之後好虐,好睇
我的寶貝

大宅

winnie19992000 發表於 19-1-17 21:43
請問邊度有得睇呢
我係瘋林網睇~發現youtuxx都有~畫質仲靚!

大宅

bkfans123 發表於 19-1-17 21:50
我睇完都兩個月了,但仍中毒中,基本上每日都重温片段,係ig 和 youtube 不停睇片段和花絮,手機已dl左啲歌 ...
我同你一樣...歌不停loop...仲開左鄧倫套一千零一夜黎解毒...始於好吾同feel...仲好掛住旭風~

翡翠宮

減齡達人勳章

cinda72. 發表於 19-1-17 16:29
水神爹爹都唔差架

水神原來咁後生,古裝同時裝look差好遠喎

公爵府

TotoroCAT 發表於 19-1-18 12:00
我同你一樣...歌不停loop...仲開左鄧倫套一千零一夜黎解毒...始於好吾同feel...仲好掛住旭風~
...

仲有套因爲遇見你,都
當然,鳳凰是我至愛的

首頁

尾頁

跳至