自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都好睇, 但都係中意三生三世的夜華多D

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lobubu 發表於 19-1-17 11:09
我覺得潤玉演技比鄧倫好, 好好睇
呢個又係真既~

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fatping 發表於 19-1-17 10:51
男二現實版太瘦太細個,但呢套戲太完美,我未見個一個男古裝出黎係咁仙樣,佢笑起上黎真係無得頂,完美到 ...
我明你講咩純白無暇,完美既男人!
同你吾同既係,我心目中果個係花千骨既霍建華

男爵府

大廚勳章 hashtag影視迷勳章

wcpcelia 發表於 19-1-16 19:24
都好睇, 但都係中意三生三世的夜華多D

水晶宮

TotoroCAT 發表於 19-1-17 11:45
我明你講咩純白無暇,完美既男人!
同你吾同既係,我心目中果個係花千骨既霍建華
...

JM你taste同我一樣

花千骨我又係覺得好好睇

師傅師傅

香蜜真係好好靚連我媽咪都中曬鄧倫毒,成日話點解可以咁靚仔

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

NG78 發表於 19-1-16 18:33
但我見個劇簡介,好似"三生三世十里挑花", 請問有無"三生" 咁好睇?

好懷疑,所以冇開黎睇!

好睇過3生好多好多

水晶宮

cattz288 發表於 19-1-16 20:44
落凡間果段都好睇

呢段喊死我

男爵府

潤玉演技大爆發,又仙又邪咁
佢見到媽媽哥兩集
喊死我

都唔明點解網上咁多黑演員同個角色⋯⋯

覺得潤玉做得好唔代表踩鳯凰的⋯⋯當然如果鳳凰期戲份多D,會更charming⋯

珍珠宮

環保接龍勳章

cathyio 發表於 19-1-17 14:24
潤玉演技大爆發,又仙又邪咁
佢見到媽媽哥兩集
喊死我

我都覺得套劇夜神係做得好過火神, 但我仍然大愛鄧倫

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ash_yehyeh 發表於 19-1-17 14:23
呢段喊死我

果段真係好睇到暈!! 又淒美
放下自在

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

大宅

gracelam 發表於 19-1-17 14:56

我都覺得套劇夜神係做得好過火神, 但我仍然大愛鄧倫 :happ ...
我都係咁講,論演投鳳凰真係不及潤玉,吾怪得導演會放咁多戲份比佢~
但我心中只有鳳凰,連我自己都控制吾到

水晶宮

cinda72. 發表於 19-1-17 15:11
我都覺
3生好快解毒,香密既毒到而家都未解到

我都係
不能自拔

大宅

如果想睇鄧倫d 片解毒, 可以睇綜藝(我是大偵探) 集集都有佢。好好睇,佢係入面好可愛

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

TotoroCAT 發表於 19-1-17 15:12
我都係咁講,論演投鳳凰真係不及潤玉,吾怪得導演會放咁多戲份比佢~
但我心中只有鳳凰,連我自己都控 ...

係咩?我覺得鳳凰談情時sweet好多喎!潤玉太cool喇! 男二啱佢多d
放下自在

琥珀宮

真的超好睇,唔睇會後悔,我個人覺得

禁止訪問

水晶宮

cinda72. 發表於 19-1-17 16:29
水神爹爹都唔差架

佢有dd肥

我鍾意嫩口

首頁
12345...6

尾頁