自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我同樓主個case exactly一樣, 中咗伏!
初初好唔開心,我諗住refer我老公,佢係新客戶,成功申請我會有額外dbs$100,我趕住用卡所以冇cut, 唯有白白送咗d分俾人。依家諗返起都好唔開心。我中伏個refer number係4700114670,有冇有心人可以幫我check下佢係邊個?:-(

大宅

2024年龍年勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

-Johnnywalker- 發表於 19-1-17 00:52
已當我老公是舊客了。
再推薦佢都冇分了。

我之前問過再推薦都有分,好似係推薦人有dbs$30被推薦人有dbs$30,因為會當舊客戶, 所以推薦人就冇咗額外dbs$100
我冇cut卡,一來我趕住用,二來再申請即係將我老公原本被推薦所得嘅dbs$60 攤分咗一半俾佢一半俾我,所以最後都係冇重新申請

大宅

回覆樓主:

唉,你令我諗返起呢件事,醒咗瞓唔返,好唔開心。我平時做嘢好小心,今次冇睇清楚好唔底。我中伏個refer number係4700114670,有冇好心人可以幫我check下佢係邊個?:-(

大宅

終極熊貓 發表於 19-1-17 08:09
係邊個咁又點?

我知道改變唔到,只不過想知道係邊個可以問番用咗佢refer有冇coupon回贈。 咁樣感覺上就唔會白白冇咗啲分囉

大宅

EmilyBB 發表於 19-1-17 08:07
fb 見到

多謝曬你,你好犀利呀 ! 我會問返用咗佢refer會唔會有coupon回贈返畀我, 如果有我感覺上就會開心啲, 唔會白白冇咗啲分喇

大宅

回覆樓主:

其實樓主開呢個post幾好呀, 因為我以為淨係得我一個係咁, 原來樓主同我一樣, 咁即係可能有更多同我哋一樣遭遇 ,咁可以 令其他人提防下

首頁

尾頁

跳至