飯煲

sassyqueen
|
請問有冇淘過飯煲推介
要有IH function,
lyh80115
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 02:30
請問有冇淘過飯煲推介

可以玩下美的、蘇泊爾嘅IH壓力煲,我用緊美的,日日煮飯、煮雜糧粥 。呢期京東自取包郵。貓超同天貓官方店唔見有ih壓力煲賣,ih飯煲就有,都有直送包郵。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sassyqueen
|
lyh80115 發表於 19-1-17 12:39
可以玩下美的、蘇泊爾嘅IH壓力煲,我用緊美的,日日煮飯、煮雜糧粥 。呢期京東自取包郵。貓超同天 ...

謝推介
彤彤希希
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 02:30
請問有冇淘過飯煲推介

我淘左依個,等運到

sassyqueen
|
彤彤希希 發表於 19-1-17 13:55
我淘左依個,等運到

低禾,係咪要轉個插頭
sassyqueen
|
我淘左依個,等運到

可否share link
sassyqueen
|
我淘左依個,等運到

等我跟你買先,謝推介,平平哋買個驚工人整花
彤彤希希
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 14:54
低禾,係咪要轉個插頭

重轉,成條換左佢,不是痴住的,自己買條港版,搞點
彤彤希希
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 15:32

我未收貨,應該明天到
sassyqueen
|
彤彤希希 發表於 19-1-17 16:27
重轉,成條換左佢,不是痴住的,自己買條港版,搞點

係邊到換個頭?我剛拍了
彤彤希希
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 14:57
可否share link

【九阳电饭煲电饭锅40T801IH铁釜家用智能小型 4l3人-4人】https://m.tb.cn/h.3taNLTM?sm=89eb10 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥kKEJbrLRPmE¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]
彤彤希希
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 16:29
係邊到換個頭?我剛拍了

成條飯煲線買,不是換插頭,收到貨後,攞條線去電器舖配,不過我還未收貨
333s
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 15:32

平平哋買個驚工人整花。
貴貴哋買個驚工人整花。

工人整花, 是她的用法不對。人的行為。

你要教怎洗+用。 她要听 + obedient。
sassyqueen
|
333s 發表於 19-1-17 17:06
平平哋買個驚工人整花。
貴貴哋買個驚工人整花。

有時教完做1-10次仲得,突然第11次完全唔記得野,發夢。

lyh80115
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 17:26
有時教完做1-10次仲得,突然第11次完全唔記得野,發夢。

或者向另一個方向諗,買個靚啲嘅無咁易花。
sassyqueen
|
lyh80115 發表於
或者向另一個方向諗,買個靚啲嘅無咁易花。

Haha 好正面,上次部洗衣機比佢整壞左,成張棉被放入去洗,激死我
lyh80115
|
sassyqueen 發表於 19-1-17 17:50
Haha 好正面,上次部洗衣機比佢整壞左,成張棉被放入去洗,激死我

揀啲雙膽款,點都捱得耐啲 。呢款IH¥619 自取包郵 ,個人喜好,我都係鍾意有壓力。

https://item.m.jd.com/product/100000232346.html

lyh80115
|
lyh80115 發表於 19-1-17 21:26

揀啲雙膽款,點都捱得耐啲 。呢款IH¥619 自取包 ...

因為我用緊個美的内膽有手柄,我覺得幾好用,再買都要内膽有手柄嘅。
sassyqueen
|
lyh80115 發表於 19-1-17 21:28
因為我用緊個美的内膽有手柄,我覺得幾好用,再買都要内膽有手柄嘅。

謝推介
andyman
|