大埔區湊BB/小朋友(日托,夜托,過夜)

waiyuk0103
|

2月後開始有期,本人家住大埔,家中無人吸煙,可以幫在職父母湊BB/小朋友,日托,夜托,過夜,多年經驗,家中基本用品齊,包括網床,搖搖床,消毒奶煲,遊戲墊,學行車,食飯椅,BB車,圍欄等等,星期1至5,公眾假期再相議,詳情可PM查詢(PM請列明小朋友幾大,湊的時間)
AnnieWong0721
|
回覆 waiyuk0103 的帖子

我想問2月中有冇期?
waiyuk0103
|
AnnieWong0721 發表於 19-1-17 16:47

我想問2月中有冇期?

oK,我PM你傾
AnnieWong0721
|
可唔可以pm
We chat 或 whatsapp 溝通下?
我呢到pm 復唔到
waiyuk0103
|
AnnieWong0721 發表於 19-1-17 18:58
可唔可以pm
We chat 或 whatsapp 溝通下?
我呢到pm 復唔到

我PM咗你啊,你查閱下
Rosalai
|
AnnieWong0721 發表於 19-1-17 16:47

我想問2月中有冇期?

Annie, 你可電郵我如收唔到 pm

[email protected]
waiyuk0103
|
Rosalai 發表於 19-1-18 09:17
Annie, 你可電郵我如收唔到 pm

[email protected]

點解你自己唔開Post嘅?
waiyuk0103
|
waiyuk0103 發表於 19-1-17 09:26
2月後開始有期,本人家住大埔,家中無人吸煙,可以幫在職父母湊BB/小朋友,多年經驗,家中基本用品齊,包括 ...

up
waiyuk0103
|
2月後開始有期,本人家住大埔,家中無人吸煙,可以幫在職父母湊BB/小朋友,多年經驗,家中基本用品齊,包括 ...

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
waiyuk0103
|

up
Supergloria
|
waiyuk0103 發表於 19-2-25 21:19
up

想了解詳情,湊星期一至五