52歲都陀到BB

lok_sue
|

babynia
|
真係好勁…
我阿媽50歲,我個仔已經3歲…
抱兩下玩兩下都無精力啦
AACheungCheung
|
anna59 發表於 19-1-17 18:24
有乜出奇, 醫學無絕對, 一日有M, 一日都有機會, 生唔難, 最慘就系睇功課同教佢 ...

X2
jaycee_mami
|
局長說60歲只是中年,52歲簡直後生啦
333s    發表於 19-1-17 20:18
Helllokitty
|
NokNokB 發表於 19-1-17 18:26
52歲,個B8歲時,自己都60歲
真喺要好大勇氣先敢有

仲要有好多錢
cheechi
|
兩個都咁大年紀,對bb成長好嗎?我覺得佢地好自私!
eemm
|
好多已經更年期
cherriehahaha
|
真係勁~我細佢十幾年,都俾細路搞到半條人命~ 好似佢52時,可能我都收經lu.....

大肚小心d無問題,第日陪跑陪做功課先攞命~

不過,恭喜嘅~ 生仔係人權黎架麻.....
bmw6828
|
cheechi 發表於 19-1-17 19:17
兩個都咁大年紀,對bb成長好嗎?我覺得佢地好自私!

同感
Ononluk
|
Teletrend 發表於 19-1-17 18:38
第幾胎?

第十二
SandyKL
|
Ononluk 發表於 19-1-17 18:33
我阿婆都五十先生我阿媽,咩科技都唔駛

有句:唔知醜,唔知醜,生到59。
awvn
|
真係好開心...真心恭喜祝福佢哋BB健健康康...
BBJOJO
|
有乜出奇, 醫學無絕對, 一日有M, 一日都有機會, 生唔難, 最慘就系睇功課同教佢 ...

BBJOJO
|

ilovemytwins
|
祝福佢希望BB健康岀世
333s
|
bopui0607 發表於 19-1-17 18:21
睇到新聞。勁啊!科技真係發達左好多。
黃澤鋒52歲太太高齡陀B 51歲準備做老竇:2019願望成真
生完,雇人湊B。。陪玩。
儲銀, 儲精力, 健康。
57歲,B小學,
67歲,大學
等B 養自己。 [color=rgba(0, 0, 0, 0.78)]願望成真

tester5
|
NokNokB 發表於 19-1-17 18:26
52歲,個B8歲時,自己都60歲
真喺要好大勇氣先敢有

有時唔係敢唔敢既問題,係當兩夫妻真係意外有左,都好難決定唔要就唔要。
如果佢地決定左,會支持。若唔要,也會支持。其實「要」或「唔要」,都會是一個艱難的決定。

jollyma
|

冇問題啦,一個有幾難湊啫,幾多人將自己仔女推比七八十歲既四大長老湊啦
chunchunlee
|

講得好岩
超級特務
|
人地自己生自己養唔使食呀公有咩問題?
苦甜都係自己承擔