美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

leeleebaba 發表於 19-1-18 14:21
我去過呢間join 5次1064,可能人夾人我覺得好滿意。之後我去另一間join course做hydro facial 真的就好似 ...

治療師是全程無sell 我

但比差不多二仟幾蚊一次打斑
唸住可以打三部機同醫生打

但無唸過是”打三部機同醫生打” 一次
其他九次是全部打二部機同治療師打呢

侯爵府

:)123 發表於 19-1-18 15:11
治療師是全程無sell 我

但比差不多二仟幾蚊一次打斑

咁又係喎,你講完我諗下又好似係,我比5次只見過一次打斑醫生我仲以為佢地好好冇呃我

伯爵府

回覆樓主:

.

侯爵府

heily123 發表於 19-1-18 16:19
今日竟然打返比我話可以補返打微c血管比我,我都諗緊上唔上去好?打一次係咪無乜效果?唔想上去又被佢地sell ...

打一次無效果喎……
我反而剛係aplus打完一次vbeam仲有效果過佢……

我係中環cosmax打的,你自己衡量下啦~

伯爵府

babybabywanted 發表於 19-1-18 16:46
打一次無效果喎……

.

複式洋房

請問係邊間cosmax呀?聽日第一次去見醫生,咁講完好擔心呀

伯爵府

肥寶杏仁餅 發表於 19-1-18 17:08
請問係邊間cosmax呀?聽日第一次去見醫生,咁講完好擔心呀

.

侯爵府

你見完醫生,就會有consultant 搵你傾計,佢會搵d紙仔寫總數俾你,我覺得佢地呢樣野真係好鬼鼠!你到時真係要問清楚佢地價錢~

男爵府

我覺得去間間分店一樣,潛規則

男爵府

babybabywanted 發表於 19-1-18 17:14
你見完醫生,就會有consultant 搵你傾計,佢會搵d紙仔寫總數俾你,我覺得佢地呢樣野真係好鬼鼠!你到時真 ...

同要心水清

短時間講一堆數字比你,消化唔切

複式洋房

但係你覺得效果如何呀?做完之後有冇覺得皮膚好左?

男爵府

babybabywanted 發表於 19-1-18 16:46
打一次無效果喎……

C 係用excel v?? 咁你覺得係儀器嘅問題? 即係vbeam 有效d?還是治療師判斷問題?

伯爵府

babybabywanted 發表於 19-1-18 17:14
你見完醫生,就會有consultant 搵你傾計,佢會搵d紙仔寫總數俾你,我覺得佢地呢樣野真係好鬼鼠!你到時真 ...

.

侯爵府

ktang0 發表於 19-1-18 18:34
C 係用excel v?? 咁你覺得係儀器嘅問題? 即係vbeam 有效d?還是治療師判斷問題?
...

我唔知係咩機,因為當時第一次知原來血管可以打走.....

禁止訪問

侯爵府

imhsewife 發表於 19-1-18 21:17
下 治療師同醫生做 多數價錢都會有分別 咁你比既package 無講明係醫生做架?咁咪好似呃人咁....
...

唔會,知道係治療師做架

男爵府

我舊年有上過去諮詢過,其實我主要想問thermage, laser係搭單問,見完醫生佢都有sell我5次laser facial, 但公平d講句,佢地有講明每次會打2-3部機,頭2部係治療師打,有需要打結焦既先會醫生打,但需唔需要打結焦都係到時先會決定

男爵府

但我當時啱啱join左a妹,同埋有去開a記打1064,所以唔想重複冇join到,其實佢地打laser唔算貴啦,係thermage, ulthera 就貴,果時我問thermage 眼450下,30000,新客優惠有9折~

男爵府

babybabywanted 發表於 19-1-18 21:33
唔會,知道係治療師做架

同樓下 jm 說一樣
有講:定㸃一定醫生打,其他二部治療師打
但無唸過買十次打斑,醫生只打一次重㸃

我預期醫生會起碼二至三次

侯爵府

:)123 發表於 19-1-18 23:00
同樓下 jm 說一樣
有講:定㸃一定醫生打,其他二部治療師打
但無唸過買十次打斑,醫生只打一次重㸃

唔係~ 我意思係買既時候例如pico or 1064已經知係治療師打,只係血管同定點先係醫生打,我之前留言都係話呢兩樣要醫生打,要醫生決定有需要先會打,唔係次次打,所以要成日提住個治療師話自己想打,佢地先會幫我問醫生...

因為之前有jm質疑話join plan時如果話醫生打結果係治療師打就好似呃人,我只係解釋俾佢知,join plan時係知會係治療師打pico or 1064,因為你join plan呢樣先係主菜....

首頁

尾頁

跳至