美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

依間野我都中過招,五次後返A+ 打,垃圾

男爵府

babybabywanted 發表於 19-1-19 00:11
唔係~ 我意思係買既時候例如pico or 1064已經知係治療師打,只係血管同定點先係醫生打,我之前留言都係話 ...

我一直以為是每次打1064 + 血管,定點先由醫生決定

男爵府

opl2 發表於 19-1-19 00:15
依間野我都中過招,五次後返A+ 打,垃圾

點中招呀?

禁止訪問

侯爵府

IloveJJ 發表於 19-1-19 10:28
你打一次vbeam有咩效果呀?

我有幾條都粗同深色,做完一次後係淺色左,都幾明顯下架... 其他細條我就無留意,因為唔太記得確實位置好難比較....

侯爵府

ktang0 發表於 19-1-19 10:16
我一直以為是每次打1064 + 血管,定點先由醫生決定

唔係架,血管都係要醫生打,所以做完5次療程可能只係打過血管一次咁大把...

男爵府

babybabywanted 發表於 19-1-19 11:02
唔係架,血管都係要醫生打,所以做完5次療程可能只係打過血管一次咁大把...
...

如果係咁,其實佢個價錢一啲都唔吸引,亦都好冇彈性
反而A+真的十分flexible, 我啱啱有朋支去做scarlet 我介紹佢有八折,$3200, 我朋友就問可唔可以買多幾次, 佢哋就話今年有新優惠,可以用優惠價買多幾次,於是乎我朋友就買多咗三次即係一共買四次 (因為佢之前係另一間做諮詢,醫生話佢要做4次),都係收$3200一次,佢就俾咗$12800,佢哋今個月咪有$7500送三次水原互生,佢一樣有送比我朋友,我朋友好開心!
唔好意思好似off topic 左

侯爵府

ktang0 發表於 19-1-19 11:12
如果係咁,其實佢個價錢一啲都唔吸引,亦都好冇彈性
反而A+真的十分flexible, 我啱啱有朋支去做scarlet 我 ...

嘩~ scarlet 我做過兩次,真係不能忍受!感覺自己上左刑台!我都係aplus做....

男爵府

babybabywanted 發表於 19-1-19 11:38
嘩~ scarlet 我做過兩次,真係不能忍受!感覺自己上左刑台!我都係aplus做....
...

佢凹凸洞問題困擾左佢好多年,fraxel 都試過。後來醫生建議去做scarlet, 但佢個醫生收好貴,$8000 一次

男爵府

ktang0 發表於 19-1-19 10:17
點中招呀?

所謂醫生打,真係求其到不得了,係咁易望下,打幾下就走,根本唔細心,完全打唔到我想打嘅位置,我去A + 打人地好超級細心咁溝通同打,價錢又貴左,效果又睇唔到,A + 仲要係有效果睇,咁點會喺佢到打

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 19-1-19 16:13
D人成日話我幫a+,佢地又唔知出面幾多伏場
你地講果d,我都試過晒,好在我夠惡,未必敢大力挾我,但 ...

唉,有時讚得多,又怕人地話我係打手,講開就講多幾句,再讚就真係有打手話我嫁喇

果萬幾蚊對我黎講係好多錢,真係俾得好唔抵,我果幾次去都嬲嬲豬咁走

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 19-1-19 16:25
話鬼知佢地丫,好就係好,差就係差
呢度多打手,但a+口卑好,唔打謝口卑,佢地點搵生意呀?
...

冇錯

子爵府

2024年龍年勳章

heily123 發表於 19-1-18 16:19
今日竟然打返比我話可以補返打微c血管比我,我都諗緊上唔上去好?打一次係咪無乜效果?唔想上去又被佢地sell ...

我就會照去,但就真係最後一次囉!

男爵府

opl2 發表於 19-1-19 14:28
所謂醫生打,真係求其到不得了,係咁易望下,打幾下就走,根本唔細心,完全打唔到我想打嘅位置,我去A + ...

成日以為Cosmax收到噤貴唔會點sell, 如都hardsell我搵間平D也可!我相信Cosmax員工有睇bk, 所以為挽回聲譽,所以才向樓主退讓!
我係A記姊妹店無遇過這情況,我問過治療師佢地幫客做亦無噤大追數壓力。有時,客嘅口碑就係宣傳,我唔怕給人話分享就係hardsell, bk有各類嘅人,我從唔會理人點睇,我就係我!

男爵府

issactmaria 發表於 19-1-19 18:24
成日以為Cosmax收到噤貴唔會點sell, 如都hardsell我搵間平D也可!我相信Cosmax員工有睇bk, 所以為挽回聲譽 ...

我最初係去A 打,打左一年都keep 得幾好,諗住落重d 本去間勁d ,點知果五次真係唔掂,最後返A 打,我經驗唔多,就只去過依兩間,但去完C 我真係唔敢再試其他,反正A 都好滿意

男爵府

opl2 發表於 19-1-19 18:28
我最初係去A 打,打左一年都keep 得幾好,諗住落重d 本去間勁d ,點知果五次真係唔掂,最後返A 打,我經驗 ...

我都曾經想去C試試,不過在A做得好地地,C又好似格調太高,現在唔諗了!
我都係睇bk jm嘅分享,無行太多寃枉路!其實,無論C及A之前都有好及唔好嘅comment, 最重要自己衡量完找間啱自己!

禁止訪問

男爵府

IloveJJ 發表於 19-1-19 19:59
你係打1064定咩?唔係話Cosmax打laser有兩部機,一部係嫩膚嗎?兩部打都唔夠A+好?
...

我打三部潻,但有兩部都係咁易打幾下呢,有鬼用,A 果到係打得足時間,好重要,細心搵野打又係好重要

首頁

尾頁

跳至